Dobrich Online Виж пълната версия

Община Тервел кани на публично обсъждане на проекта за бюджет на 2020 г.

2020-01-13 09:50:47

Кметът на Община Тервел инж. Симеон Симеонов кани местната общност на публично обсъждане на проекта за бюджет на 2020 г.

Предстои представянето, обсъждането и приемането на бюджета на община Тервел за 2020 година. Основният финансов план на администрацията е свързан с представените цели, приоритетите, решаването на проблемите и подобряване на условията на живот.


Бюджетът трябва да бъде съставен с активното участие на гражданите. По този повод Община Тервел кани всички жители и заинтересовани лица, ръководители на институции, на фирми, НПО, общински съветниците, кметове и кметски наместници да вземат участие в публичното обсъждане и да направят своите препоръки и предложения за формирането и изразходването на средствата.


Обсъждането ще се проведе на 22 януари 2020 година, от 15.00 часа в залата на община Тервел. 


Предложения и становища се приемат и в деловодството на общинската администрация, в кметствата по населени места и на e-mail: tervel2000@yahoo.com . Срокът за набиране на предложенията е до 22 януари. За постъпилите становище и предложения от публичното обсъждане ще бъде съставен протокол, който ще се приложи като неразделна част от проекта на общинския бюджет при внасянето му за разглеждане от Общинския съвет.