Dobrich Online Виж пълната версия

СКПС „Добруджа” на шесто място от 40 отбора на Държавно лично отборно първенство по плуване

2019-12-18 09:09:22

Шесто място са заели от СКПС „Добруджа” на Държавно лично отборно първенство в Пловдив за плувци, родени през 2002 - 2004 година. Това съобщи за Добрич Онлайн един от треньорите Антония Михова.

Участие са взели девет плувци от добричкия отбор - Станислава Сарандева, Максим Михайлов, Даниел Илиев, Калоян Коев, Мартин Павленко и Ерай Еднан, с треньор Антония Михова, Здравко Желев и Брам Джуниър Шриер, подготвени от Светлин Колев, и Георги Тодоров, обучаван от Василий Попов.


Станислава Сарандева е завоювала два бронза на 50 и 200 м кроул, а Максим Михайлов е спечелил трето място на 50 м гръб. 



На щафета 4 х 50 м свободен стил Даниел Илиев, Калоян Коев, Здравко Желев и Брам Джуниър Шриер са грабнали бронз. На щафета 4 х 50 м съчетано плуване същите момчета, като Брам е бил заменен от Максим Михайлов, са спечелили четвърто място. 



Даниел Илиев също се е класирал на две четвърти места на 200 и 400 м съчетано плуване. 


В дисциплината 200 м бътерфлай половин секунда не е достигнала на Калоян Коев, за да се нареди на почетната стълба с медал.  


В отборното класиране СКПС „Добруджа” са станали шести сред 40 клуба от цялата страна. Отделно момчетата са били класирани на пето място при финалното разпределение.