Dobrich Online Виж пълната версия

Стоичков и Парис избират Мис Украйна

2011-08-28 12:30:12

На 11 септември 2011 година ще се състои финалният етап от надпреварата за Мис Украйна. На съдийските места рамо до рамо ще седнат легендарният български футболист Христо Стойчков и неудържимата милионерска насладница Парис Хилтън.

В надпреварата ще участват 26 момичета, представителки на всички области в страната.

До Камата да дава оценки ще седне и скандалната милионерска наследница Парис Хилтън, разкриват организаторите. В журито са още моделът София Рудева, Мис Русия 2009, страшилището от боксовия ринг Владимир Кличко и холандското футболно величие Рууд Гулит.

Короната на победителката пък ще връчи Мис Свят 2003 Розана Дейвидсън, дъщеря на ирландския изпълнител Крис де Бърг.

Посещението на Христо в Украйна е свързано и с друго значимо събитие. Ден по-рано - на 10 септември, той ще рита срещу легенди на местния гранд "Динамо" (Киев). Камата е поканен в отбора на световните звезди заедно с Гулит, Кристиан Карембьо, Кристиан Виери, Франк де Бур, Стив Макманамън, Робер Пирес и Марсел Десаи.

Последният е стар "приятел" на българина. На мача България - Франция (1:3) от Евро'96 двамата не спряха да си разменят остри реплики, а след срещата Десаи се оплака, че Ицо го е обиждал на расистка основа.

За "Динамо" ще играят Андрий Шевченко, Сергей Ребров, Александър Шовковски, Олег Лужни, Александър Головко, Тарас Луценко и Алексей Михайличенко. Мачът ще е на стадион "Валерий Лобановски" в Киев.