Dobrich Online Виж пълната версия

Добричлии вече могат да обзавеждат домовете си по специални програми

2011-06-23 11:43:07

От началото на почти изтеклия вече месец юни имаме уникалната възможност да обзавеждаме своите жилища по специално създадени програми за обзавеждане.

Тези програми са дело на добричката фирма „Мебел 94“ и в тях могат да се включат всички, които посетят някой от фирмените магазини на мебелния производител и си поискат талон за съответната програма.

 

Възможностите за планирано и поетапно обзавеждане с гарантирани във времето и предварително уточнени отстъпки и подаръци са насочени към две основни групи на пазара на мебелното производство – от една страна са тези, които в момента строят своите жилища, програма „Обзавеждане в бъдещето“ и от друга страна тези, които са си закупили жилище преди не повече от 1 година, програма “Обзавеждане за новодомци“.

 

От  ръководството на „Мебел 94“  информираха, че ограничения за броя на желаещите да се възползват от програмите няма и няма да бъдат налагани такива и занапред. 

 

Повече информация за програмите можете да получите във фирмените магазини и в интернет страницата на мебелния производител. Линк към сайта на "Мебел-94".