Dobrich Online Виж пълната версия

Кметът на Добрич поздрави шампионката по плуване Станислава Сарандева

2015-06-29 08:55:31

Кметът на Добрич Детелина Николова изпрати поздравителен адрес до Станислава Сарандева, която спечели златен медал на републиканското първенство по плуване за деца до 12 г.

"С голямо удоволствие и възхищение  изразявам всеобщата радост за поредния ти успех, който ни кара да запечатаме този миг и да адмирираме пред твоя талант и изключително спортно майсторство. Като кмет на Добрич се гордея, че на тази крехка възраст, ти спечели сърцата на всички българи, които знаят как се обича България и милеят за всеки успех и завоевания.

Нека и занапред продължиш да ни радваш с твоите постижения по плуване, да допринесеш много за развитието на спорта в България и да прославяш името добруджанско.

На теб, твоето семейство и твоите треньори пожелавам да продължите със същия дух да защитавате добруджанската школа по плуване, да бъдете здрави и заобиколени от добри хора по всички пътища на живота", заявява кметът.


Припомняме, че Станислава Сарандева от СКПС "Добруджа" - Добрич спечели националната титла при момичетата до 12 години на 50 метра свободен стил. На първенството на България тя завоюва общо 3 медала. Освен златния на 50 метра, тя спечели сребърен на 100 метра свободен стил и бронзов на 200 метра в същата дисциплина.