Dobrich Online Виж пълната версия

Ясни са съставите на Добрич и Каварна за битката за билярдна Добруджа

2014-03-10 18:20:29

В отбора на Добрич няма промени, тимът на Каварна залага на две нови имена.

За втора поредна година Българска Билярд Федерация официално ще излъчи отборен шампион на областта. Битката за билярдна Добруджа е между "Mystery Club" - Добрич (клубът в хотел "България") и "No Limit Billiard Club" - Каварна. Подобно състезание се проведжа единствено в нашата област, тъй като само в нея има два града с клубове, членуващи във федерацията. "No Limit Masters Cup" ще се проведе на 15 март, събота, в Каварна. Първите срещи от турнира започват в 11 часа. Отборите ще бъдат съставени от по трима състезатели, като всеки билярдист ще играе по два мача на единично и два на двойки.


"Mystery Club" - Добрич излиза със същия състав, с който игра на областното първенство и преди година. За честта на града си и на клуба отново ще играят Николай Карагеоргиев - Шпикера, Руслан Тодоров и Димитър Узунов.


"No Limit Billiard Club" - Каварна ще заложи на две нови имена в състава си за "No Limit Masters Cup" - Боян Райчев и Петър Атанасов, които преди две седмици дебютираха на републиканско първенство по билярд - на шампионата по девета топка за Втора лига. Тимът на Каварна отново ще разчита на голямата си звезда Георги Желев, който е достигал до пето място в страната.


През 2013 година купата бе спечелена от отбора на Каварна, победил добричлии с 5:4 мача. Сега и двата клуба са пределно амбицирани да покажат класен билярд и да спечелят титлата шампион на областта.


Отборът на Добрич - Димитър Узунов, Николай Карагеоргиев - Шпикера и Руслан Тодоров


Капитанът на отбора на "No Limit Billiard Club" - Каварна Георги Желев