Dobrich Online Виж пълната версия

Добричкият окръжен съд проучва мнението на обществото за удовлетвореността от работата му

2011-02-01 11:35:43

Добричкият окръжен съд проучва мнението на гражданите за работата на институцията. Проучването цели да се установи удовлетвореността на обществото от работата на Добричкия окръжен съд, а събраната информация ще се ползва за подобряване на качеството на предоставяните съдебни услуги. То ще се проведе в периода 01.02.2011 г. – 31.03.2011 г., за да могат повече граждани да участват в него.

За целта е изработена анкета, която всеки може да намери на Информационния център в Съдебната палата и на интернет страницата на съда http://www.dobrich.court-bg.org/ .


Добричкият окръжен съд моли гражданите да поставят попълнената бланка в кутия пред Информационния център или да я изпратят на имейл адрес press_os_dobrich@abv.bg .

 

Анкетата е анонимна и Добричкият окръжен съд се ангажира да запази конфиденциалността на имейл адреса, от който е изпратена.

 

Допълнително съдебната институция се обърна с молба да разпространят и попълнят анкетата към четири неправителствени организации на хора с увреждания, три учителски колектива, две бизнес-структури, Добричка адвокатска колегия и журналистите, на които предоставя ежедневно информация. При заявен интерес екземпляри от анкетата ще бъде предоставени на всяка организация.