Национален пресклуб откти БТА в Добрич

С откриването на най-новия Национален пресклуб на БТА - в Добрич, възвръщаме Добруджанския край на достойното информационно място в България, заяви генералният директор на БТА Кирил Вълчев при прерязването на лентата на 18-ия ...

Заседналият на Яйлата кораб повиши посещаемостта на туристическия обект

Хубавото време през днешния ден и най-новата атракция - заседналия край скалите в морето кораб, повишиха интереса сред туристи и местни към Националния археологически резерват „Яйлата” край Каварна.

Благотворителният базар на Интеракт Добрич продължава и в неделя

Младежите призовават всеки, който желае да продаде или купи учебник или помагало на достъпна цена, да го направи в неделния ден (26.09.)

Стойка Кръстева и Стефан Петков бяха удостоени със званието „Почетен гражданин на Добрич”

Олимпийската шампионка Стойка Кръстева и нейният първи треньор Стефан Петков бяха удостоени днес със званието „Почетен гражданин на Добрич”. Това се случи на Тържествената сесия на Общинския съвет по случай празника на града. ...

4,6 тона хартия събра кампанията „Стара хартия за нова книга“ в Добрич

Събитието премина при огромен интерес от страна на малки и големи добруджанци

Валидираха пощенска марка, посветена на ген. Иван Колев

Пощенската марка, посветена на 160-годишнината от рождението на българския герой ген. Иван Колев, беше представена днес в Добрич. Събитието беше част от честванията за празника на града.

Добрич почете паметта на падналите за свободата на Добруджа

Със заупокойна панихида и поднасяне на цветя и венци във Военното гробище – музей в Добрич по традиция започнаха проявите по повод празника на града.

Днес имен ден празнува Сергей

На 25 септември Православната църква почита паметта на преп. Сергий Родонешки чудотворец и Св. преподобна Ефросиния Александрийска.

Честит празник, Добрич!

Честит 25 септември - Празник на град Добрич! Честит празник на всички, които носят Добрич в сърцето си! Честит празник на всички, които се гордеят, че са родени, израснали и/или живеят в този град.

37 са новите случаи на коронавирус в област Добрич

1 904 са новите случаи на коронавирус, установени у нас през последното денонощие, показват актуализираните данни на Единния информационен портал към полунощ.