Какво включва една мото екипировка?

Почти всеки, който е фен на моторите със сигурност държи на дизайна на екипировката си за мотор. Но фокусът ни не трябва да е само върху външния вид, но и върху самото качество на екипировката. Тя трябва да бъде с качествена ...

3 Ефективни начина за детокс

Със сигурност вече сте чували, че детоксикацията е полезна за здравето. Тя е отличен начин за пречистване на тялото от натрупаните токсини и оказва полезно въздействие върху целия организъм. Тя пречиства черния дроб, червата, ...

Изложба под надслов „Българската независимост“ в Исторически музей - Каварна

Днес от 17 часа в изложбената зала на Исторически музей - Каварна ще бъде открита изложба посветена на 109-ата годишнина от Независимостта на България.

Днес е Световният ден на мира

Световният ден на мира се отбелязва в деня на нападението на Германия над Полша, с което започва Втората световна война (1939–1945).

Задържаха дрогиран шофьор и спътника му за притежание на наркотици

Вчера, около 13 часа по ул. „Каменица” в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Ауди” с добричка регистрация.

Населението на област Добрич е намаляло с 1 318 души през изминалата година

През 2016 г. в резултат на отрицателния естествен прираст населението на област Добрич е намаляло с 1 318 души, а за страната намалението е с 42 596 души.

Задържаха криминално проявен с 1,2 грама канабис в Каварна

Вчера, около 14 часа в град Каварна е извършена проверка на криминално проявения Т.Ц. (24 г.) от град Каварна.

ЕНЕРГО-ПРО Мрежи преустановява плановите ремонти през пред- стоящите празнични и почивни дни

Електроразпределителното дружество в Североизточна България няма да извършва планирани ремонти по мрежата през празничния 22 септември и последващите почивни дни.

Хванаха дрогиран млад мъж зад волана

Снощи, около 0 часа по ул. „Агликина поляна” в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Мерцедес” с добричка регистрация.

Фермерски пазар за екологично чиста храна отвори врати в Добрич

Днес, дни преди празника на Добрич, пред часовниковата кула в Стария Добрич беше открит фермерски пазар за чиста храна, предложена лично от производителите.