Първият хотел в космоса е факт през 2021 г.

Земята вече очевидно е прекалено тясна за всички грандиозни планове на хората с огромни финансови възможности. След като Илън Мъкс изстреля червения си електромобил в орбита, в много близко бъдеще той може да се окаже "паркиран" ...

Oбщина Каварна участва в най-голямата туристическа борса в Румъния

Туристически обекти, места за настаняване, красивата черноморска природа в района на Каварна, са представени на щанда на Община Каварна на провеждащото се в момента голямо международно туристическо изложение в Румъния.

Ясни са победителите в турнирите по тенис в Албена

Пьотр Несторов от варненския клуб "Черно море Елит" и Дария Великова от "15-40" (София) спечелиха държавните турнири по тенис в зала за юноши и девойки до 16 години, които се проведоха във ваканционно селище "Албена".

Бабомартенска работилничка ще се проведе в Етнографската къща

Да се включим в Бабомартенска работилничка отправят покана от Регионалния исторически музей в Добрич.

Тибетци с условни присъди за опит за незаконно преминаване на границата

Гражданите на Тибет, Китайска народна република - Пунтсок Тензин, Калсанг Тензин и Деден Тензин, получиха осъдителни присъди, след като се признаха за виновни и поискаха да сключат споразумение с Районната прокуратура в Генерал ...

Имот по ул. „Страцин“ е предаден на Община град Добрич

Със Заповед № ДжС-09-01-11/12.02.2018 г. на Областния управител Красимир Кирилов, спазвайки изискванията на Закона за държавната собственост и Закона за общинската собственост, е отписан от актовите книги за недвижими имоти – частна ...

115 кораба ще ловят калкан през 2018 г.

115 кораба ще имат право да излизат за калкан през тази година. Това е с един кораб по-малко от ангажимента поет от страната ни пред ЕС.

Художествена галерия "Христо Градечлиев" в Каварна откри новата творческа година с изложба на Антоанета ...

Изложба – живопис бе открита вчера в една от залите на каварненската Художествена галерия “Христо Градечлиев“.

Румънски шофьор предизвика катастрофа край кв. „Рилци“

Румънец с инициали И. М., шофьор от 12 години, е причинил катастрофата край кв. „Рилци“, за която Добрич онлайн информира вчера.

Окръжен съд - Добрич прекрати дело за отнемане на имущество поради недопустимост на иска

Окръжен съд - Добрич прекрати дело за отнемане в полза на държавата на имущество на стойност 310 818лв., поради недопустимост на предявения иск.