Областният управител покани посланика на Китай да гостува в Добрич

Областният управител на Добрич Красимир Кирилов се срещна с Негово Превъзходителство посланика на Китай в България Джан Хайджоу и го покани на визита в областта.

И ГЕРБ - Добрич е срещу добива на газ в Добруджа

Декларация на депутатите от ПП ГЕРБ и ръководството на ПП ГЕРБ - Добрич във връзка с инвестиционното предложение за проучване и добив на природен газ на територията на област Добрич:

Прибраха за денонощие младеж от Добрич, хванат с джойнт

Около 13.20 часа вчера в град Добрич е извършена проверка от служители на Първо РУ Добрич на П. К. на 20 години, от Добрич.

Нападнаха и обраха добричлийка на централна улица през деня

В полцията в Добрич вчера сигнал подава 66-годишна жена от града.

Ударена от кола пешеходка загина на място

Около 06.45 часа тази сутрин е настъпило ПТП по ул. "Ангел Стоянов" в Добрич.

Талантливи плувци от цялата страна ще премерят сили в Добрич на турнира "Златна Добруджа"

Традиционният турнир по плуване "Златна Добруджа" за четвърти път събра млади надежди от цялата страна. Организатори на проявата са Община Добрич, СКПС "Добруджа" и плувен комплекс "Русалка".

Безплатно измерване и оценка на растежа на децата на Добрич

На 23 октомври, понеделник, от 9 до 16.30 часа в ДКЦ II - Добрич, кабинет 307 ще се проведат безплатни прегледи за измерване и оценка на растежа на децата от града и областта от д-р Росица Стойчева.

Обновена детска площадка в Генерал Тошево

Обновена детска площадка радва децата в малкия парк до ЖП спирка Ген. Тошев.

България успя да постигне увеличение на квотата за улов на калкан в Черно море

В Черна гора се проведе 41-ата сесия на Генералната комисия по рибарство за Средиземно море (ГКРСМ). В рамките на събитието бяха обсъдени предложения за приемане на мерки за опазване, управление и контрол на ключови морски запаси в ...

Депутатите от ГЕРБ с приемна в Генерал Тошево

Народните представители от ПП ГЕРБ Даниела Димитрова и Пламен Манушев ще имат приемна в Генерал Тошево на 23 октомври, понеделник. Тя ще се проведе от 14 часа в клуба на ГЕРБ в града.