44 ученици от Езиковата гимназия в Добрич са под карантина

За периода от 22 до 28 февруари в областта са регистрирани и проучени общо 139 случая на COVID-19, информира директорът на Регионална здравна инспекция д-р Светла Ангелова.

480 са ваксинираните срещу COVID-19 през изминалата седмица в област Добрич

През изминалата седмица във ваксинационните кабинети в областта общо са били имунизирани срещу COVID-19 480 лица - медицински специалисти, персонал и потребители от социални институции, педагогически и непедагогически персонал.

Д-р Емилия Баева: Община Добрич е подкрепила финансово 36 медицински специалисти и 10 двойки с репродуктивни ...

"В детските градини и в детските ясли в Добрич се спазват изключително адекватни противоепидемични мерки - четирикратна дезинфекция на помещенията, предпазни средства за педагогическия и непедагогическия персонал, по ...

През 2020 г. БЧК в Добрич раздаде над 380 т хранителни продукти и помогна на над 13 000 души

За първи път в близката история БЧК в Добрич протегна ръка на над 13000 души, нуждаещи се от подкрепа. Това заяви за Добрич Онлайн директорът на областния съвет на хуманитарната организация д-р Артюн Еринозов.

67 деца в област Добрич са под карантина

За периода от 1 до 7 февруари в област Добрич са регистрирани и проучени общо 24 случая на COVID-19, от които учители – 3 лица, ученици – 1 лице, информират от Регионална здравна инспекция.