Спасителната акция продължава: Доброволци се включват в издирването на мъжа, изчезнал в морето край Каварна

След дни търсене по въздух и вода, операциите по издирването на мъжа, който изчезна в морето край Каварна са прекратени. Към момента няма никакъв резултат, но неговите близки и приятели не се отказват.

145 години от гибелта на Панчо Досев

На 22 септември се навършват 145 години от смъртта на революционерът, роден в Добрич Панчо Досев. Повече за тази почти забравена историческа личност ни разкрива уредникът в отдел „Нова и най-нова история“ на РИМ – Добрич Цветан ...

Отбелязваме Световния ден на първата помощ

Световният ден на първата помощ се отбелязва всяка втора събота на месец септември от 2000 г. насам, по предложение на Международната федерация на червения кръст и червения полумесец.

Доброволци осигуриха вода на нуждаещите се жители на с.Стожер

Доброволци осигуриха вода за питейни и битови нужди за жителите на с. Стожер, които нямат възможност да отидат до чешмите в съседните села и да си закупят бутилирана вода.

Благотворителен концерт организират майките на деца със специални потребности в Добрич

Благотворителен концерт, с участието на известни творци от Добрич и цялата страна и фотоизложба с портрети на „специални” деца от цялата страна, организират майките от Сдружение „Ние”. Събитието е под наслов „И ние можем, ...