Ало-измамниците вече се представят за Бойко Борисов и Сотир Цацаров

В най-новите сценарии за ало-измами вече се използват имената на премиера Бойко Борисов и на главния прокурор Сотир Цацаров. Това заяви пред Нова телевизия говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова.

Цацаров: Присъдата срещу шведа, ритнал камериерка е унижение за нея и правосъдието

Присъдата срещу шведския турист Ралф Сундберг, ритнал българска камериерка, не е справедлива, а унижение за пострадалата и за българското правосъдие.

От Националната асоциация „Българско Черноморие“ подадоха сигнал до главния прокурор за фалшифицирани ...

Националната асоциация „Българско Черноморие“ излязоха с декларация, в която съобщават, че са подали сигнал до главния прокурор на Р България Сотир Цацаров за фалшифициране на местообитания по НАТУРА 2000 в Калиакра от Зелени ...

Откриха официално новата сграда на Районна прокуратура - Каварна

Новата сграда на Районна прокуратура - Каварна бе открита с водосвет. Присъстваха главният прокурор Сотир Цацаров, окръжният прокурор на Добрич Пламен Николов, кметът на Община Каварна Нина Ставрева, прокурори, съдии.

От "Да спасим Крайморска Добруджа" искат оставки в БАН и СУ

От гражданската инициатива "Да спасим Крайморска Добруджа" днес излязоха с отворено писмо в медиите, в което настояват за оставки на експерти от БАН и СУ, които са участвали в картирането и определянето на имоти в кадастралната ...