Исторически медали за Изида от държавно първенство по тенис при момичетата до 12 г.

Състезателките на Изида (Добрич) Михаела Йорданова и Емма Фантусис спечелиха бронзови медали на двойки на зимното държавно първенство по тенис при момичетата до 12 г., което се проведе на кортовете на Бароко спорт в София. Успехът ...

Тенисистите на Изида се изкачиха в националните ранглисти

Състезателите на Изида бележат прогрес в най-новите ранглисти на Българската федерация по тенис, с които ракетите ще започнат 2015 г.

Калина Божилова срещу румънка на турнира в Албена

9 българки намериха място в основната схема на второто издание на международния турнир по тенис за жени Albena Open, който е с награден фонд 10 000 долара. Надпреварата е част от календара на ITF и носи точки за световната ранглиста.

Най-интересните срещи от "Изида къп" - на осветление, бивша номер 1 в света при девойките играе утре в Добрич

Вечерни мачове предлага програмата на престижния международен турнир по тенис за жени "Изида къп", който е с награден фонд 25 000 долара. Нощната сесия на модерния тенис комплекс в Добрич включва най-интересния двубой за деня, като ...

Седем българки в основната схема на тенис турнира "Изида къп"

Седем българки намериха място в основната схема на силния международен турнир по тенис "Изида къп" с награден фонд 25 000 долара, информират от пресцентъра на организаторите в Добрич.