980 лева постъпват в сметката на Димитър Стоев от Оброчище от благотворителен търг

Благотворителният онлайн търг за лечението на Димитър Стоев от село Оброчище приключи, постъпиха предложения за 980 лева, съобщи за Добрич онлайн организаторът Марияна Върбанова – журналист във в. ”Балчик”.

Четвърт век след „Чудото от „Парк де Пренс“ е време за друго чудо – за Митко от Оброчище

Четвърт век след най-паметната вечер в историята на българския футбол – „Чудото от „Парк де Пренс“, редица видни спортни личности у нас се обединиха около идеята да сътворят ново „чудо“, този път в името на 32-годишния Димитър ...

Григор Димитров дари фланелка за благотворителния търг за Митко от Оброчище

Фланелка на Григор Димитров вече е част от благотворителния търг, с който чрез предмети, предоставени от известни спортисти, се събират средства за лечението на Димитър Стоев от балчишкото село Оброчище.

15 500 лева са събрани за лечението на Димитър Стоев от Оброчище в Кипър

Малко над 15 500 лева са събрани за лечението на 32-годишния Димитър Стоев от балчишкото село Оброчище в Кипър, съобщи самият той в страницата „Благотворителен базар за лечението на Митко“ във Фейсбук.

Футболисти на ЦСКА се срещат с Нина Ставрева, подаряват топки и календари на деца от ДГ „Здравец”

Част от футболистите и щаба на ЦСКА ще гостуват на кмета на Каварна Нина Ставрева на 5 април от 10.30 часа. Причината – градоначалникът е голям фен на футболния отбор.