Малки предприемачи направиха дневници на добротата, в които ще записват своите благородни дела

В навечерието на Коледните пости учениците от 4 „б” клас при СУ "Стефан Караджа" в град Каварна изготвиха дневници за добрини. В тях те ще вписват всеки ден по едно добро дело, което са извършили. И така до Коледа.

Поети, вдъхновени от морето, представиха стиховете си в Каварна

Литературна среща под наслов „Морето, което ни прави близки” се проведе вчера в библиотеката при НЧ „Съгласие – 1890” в град Каварна. В събитието се включиха поети от Варна, Каварна, Българево и Шабла.

Албена Алексиева: Искам моите ученици да ме запомнят като човека, на когото са имали пълно доверие

Албена Атанасова Алексиева е Главен учител в СУ „Стефан Караджа” в град Каварна. Тя има 36 години опит в работата с деца, носител е на тазгодишната наградата „24 май” на Община Каварна в категорията „Учител на годината в начална ...

Наградиха участниците в хумористичния конкурс „Смях до сълзи” в Каварна

В библиотеката при НЧ „Съгласие-1890” – гр. Каварна се проведе награждаването в хумористичния конкурс „Смях до сълзи” по повод 1 април – Ден на хумора и шегата.

Ученици от Каварна ще отбележат Деня на водата и "Часът на Земята"

На 22 март (четвъртък) oт 14,00 часа в библиотеката при Народно читалище „Съгласие-1890” – гр. Каварна ще гостуват ученици от I "б" и II "б" клас при ОУ „Йордан Йовков” с класни ръководители Галя Димитрова и Снежана Йорданова.

  • «
  • 1
  • »