Вдъхновение за спортно облекло - 8 идеи за него и нея

Вдъхновение за спортно облекло - 8 идеи за  него и нея

Спортното  облекло е винаги добра идея, когато търсите удобна, но и добра градска визия. С него получавате цялата свобода на света да се движите така, както на вас ви харесва в супер удобен формат. Можете да го носите не само, когато спортувате, но когато пътувате, виждате се с приятели, предстои ви наситен със задачи ден и още много поводи. Ето нашите идеи за ърбън аутфити за него и нея, с които да се облечете с комфорт в спортен стил.


За нея


От Кендъл Дженър и Риана, до Бионсе и Джиджи Хадид, всички те обичат небрежния стрийт стил, който събира в едно шикозни градски и спортни дрехи в обща модерна визия.


Готини бели кецове


С тях просто няма как да сбъркате. Отиват си с всичко и добавят правилно дозирана щипка спортно излъчване към всеки аутфит. А и са толкова удобни! Комбинирайте с любимия си клин в черно и готин суитшърт, топла шапка и модерна раница и сте готови за изпълнен с предизвикателства ден.

Базова тениска


Всяка спортна тениска може да се превърне в звезда, като просто я комбинирате с любим спортен клин. Изберете тишърт в бял, сив или черен цвят. Просто вържете модела в долния край, така че възелът да се пада на нивото около талията и ще имате страхотна спортна ърбън визия. Ако навън е хладно, просто добавете и кожено яке. Обувките, разбира се, са сникърси в любим цвят.

Спортна фланелка


Големите спортни отбори си имат техни отборни тениски. Изберете своята или пък се доверете на подобен модел на любим дизайнер. Вземете по-голям номер и носете като къса рокля или пък с джинси с висока талия или спортен клин. Отново сникърсите са идеално решение за обувки към подобна визия.

Цветен клин


Модерни и удобни, клиновете са страхотно удобно облекло. Освен черните модели, които спокойно можете да носите с почти всичко, добавете в гардероба си и цветни предложения. Комбинирайте ги с худита, суичъри, кроп топове, спортни тениски, бейзболна шапка, любимите ви кецове или маратонки.

Бейзболна шапка, моля


Тя е винаги добра идея и за него, и за нея. Към спортния черен клин обуйте класически кецове или бели сникърси, добавете кроп топ от памук и класическа спортна шапка с козирка. Винаги отличен избор са тези на големи марки като Nike Sportswear, която ви очаква тук: https://answear.bg/m/nike-sportswear/ с всичко необходимо за страхотни модерни спортни визии и за жени, и за мъже.

За него


Започваме с уговорката, че правилата си остават, просто при спортното облекло за него клиновете са по-малко и заменени от джогърите и черните джинси, това е. Отново шапката с козирка, белите сникърси, худито и суичъра са първи приятели, наред с готините тениски в основни цветове. Подходящо е и напластяването на дрехи, като примерно тениската може да се носи над худи. Отново добра идея е добавянето на кожено яке над бейсик тениска и черно долнище.


Джогинг стил


Комбинирайте черни шорти с клин и тениска в същия цвят. Добавете контрастни сникърси и сте готови както за фитнес залата, така и за спорт на открито или пък интензивен ден.

Негово величество худито


Анораците с качулка са винаги добра идея за градско облекло. Доабвете тениска и спортно долнище плюс сникърси. Черно худи и сив джогър с бели маратонки е супер. Можете да замените и с бейсик памучна блуза със същия успех.

Изцяло в черно


Джинси в шикозно черно, сникърси в същия цвят и блуза на любим бранд дават страхотен ърбън аутфит.

Шорти, тениски в бейсик цветове като сиво, черно и бяло, споменатите бейзболни шапки - тук важат много от правилата, които са в сила и при спортното облекло за дамите. Избягвайте много ярките решения и заложете на по-минималистични визии, в които основните цветове се преплитат идеално за страхотен ърбън стайл. Изберете спортно облекло за ежедневието и се радвайте на несравним комфорт!