10-те най-добри производителите на строителна техника в света за 2023

Има много неща, които трябва да вземете предвид, когато решавате кое строително оборудване е най-доброто за вашата компания. Изборът на кои производители на строителна техника да повярвате е изключително важно решение.

10-те най-добри производителите на строителна техника в света за 2023

Концепцията за премиум марката гласи, че марката на даден актив оказва значително влияние върху цената му дори когато възрастта, видът на оборудването, размерът и каналът за продажба са постоянни. Тя предполага изчисляване на средните цени и отделяне на частта от разходите, която е пряко свързана с името на производителя.



Защо тогава марковата премия е значителна? Измерването на възприеманата пазарна стойност на марката прави марковата премия значима. Този показател може да бъде полезен, за да се вземе предвид преди да се направи инвестиция в нова техника, особено когато се комбинира с дълготрайността (представена от средната възраст на препродажба и на търга).

Производителите на строителна техника отдавна са в челните редици на иновациите и технологиите, предлагайки отговори на трудните проблеми, пред които е изправен секторът. През последните години се наблюдава нарастване на необходимостта от висок клас марки, които могат да отговорят на уникалните нужди и изисквания на потребителите. Строителният сектор, който непрекъснато се развива, се нуждае от оборудване, което е надеждно, ефективно и издръжливо. В комбинация с перфектната строителна техника и висококачествените строителни материали идва и прогреса в строителната сфера споделят от https://shop.baustoff-metall.bg. Клиентите, които търсят висококачествено оборудване, което може да задоволи индивидуалните им изисквания, започнаха да избират първокласни марки от производителите на строително техника.

Тези марки от висок клас познати още като премиум брандове предоставят най-съвременни характеристики и подобрена производителност, надеждност и безопасност чрез използването на най-съвременни технологии. Строителните фирми и изпълнителите трябва да ги използват, тъй като те са създадени за работа в трудни условия, издържат на продължителна употреба и се нуждаят от малко поддръжка. Премиум марките предоставят предимства, които надхвърлят просто подобрената производителност и издръжливост. Те предлагат и предимства по отношение на ефективността, което с течение на времето води до спестяване на разходи.

В този материал ще говорим за премиум марките на компаниите, които произвеждат строителна техника. Тези продукти са известни със своята надеждност, издръжливост и адаптивност. Ще разгледаме водещите компании, които са утвърдени имена в строителния сектор, от Caterpillar до Komatsu. Ще разгледаме произхода, позицията и гамата от продукти на всяка компания, за да можете спокойно да изберете ново строително оборудване.

През 2023 г. независимо проучване пресметна числата, за да определи рейтингите на водещите марки на строителните производители. Каква е стойността на една марка? Какво плащате за оборудване днес и ефектът на марката. Можете да научите повече за марките, като прочетете нататък, за да видите десетте производители на оригинално оборудване за строителството с най-високи рейтинг за марка, заедно с някои важни акценти.

Кой ще произвежда най-много строителна техника през 2023 г.?


Производителите включват: Caterpillar, Hitachi, Sakai, Mustang, John Deere, JCB, Gehl, Bobcat, Case и New Holland.

10. New Holland


New Holland е американски производител на строителна и селскостопанска техника с присъствие в 170 държави по света. Багери, булдозери, плъзгащи се товарачи и верижни или колесни товарачи са само част от компактните и адаптивни строителни инструменти, произвеждани от New Holland Construction.

9. Case


Известна като първата компания, въвела фабрично вградения багер товарач, не е изненада, че Case Construction Equipment е в топ 9 на списъка. Case Construction Equipment произвежда 15 различни линии оборудване, включително колесни товарачи, багери, грейдери, вибрационни уплътняващи валяци, гъсенични булдозери и компактни гъсенични товарачи.

Компанията също предлага и оригинални резерви части за своите строителни машини, които могат да бъдат открити тук - https://zeta-parts.com/b/rezervni-chasti-case

8. Bobcat


Световен лидер в производството и дистрибуцията на компактна техника, Bobcat има повече от 500 дилърски представителства в Северна Америка. Сред продуктите, предлагани от Bobcat, са плъзгащи се товарачи, гъсенични товарачи, мултиколесни товарачи, компактни багери, телескопични товарачи, трактори, комунални автомобили и прикачен инвентар.

7. Gehl


Плъзгащи се товарачи, компактни гъсенични товарачи, съчленени колесни товарачи, асфалтополагачи и телескопични товарачи са само няколко примера за разнообразната гама от компактно оборудване, предлагано от Gehl, водещ производител на тежко оборудване в Северна Америка.

6. JCB


Оборудването за различни отрасли, включително строителство, селско стопанство, управление на отпадъци и разрушаване, се произвежда от британската компания JCB. Въпреки че багер-товарачът е най-известният продукт на JCB, линията им от строително оборудване включва също микробагери и съчленени самосвали и много други строителни машини.

5. John Deere


Американският производител на тежки машини и оборудване John Deere се ангажира да използва по-чисти, по-екологични и по-интелигентни процедури. Тяхното оборудване се използва в различни строителни приложения, като строителство на пътища, инсталиране на подземни комуникации, разработване на обекти и жилищно строителство.

4. Mustang


За да отговори на нуждите на фермерите, марката Mustang има заслугата, че през 60-те години на миналия век първа въвежда компактния товарач за използване в селското стопанство. По-късно линията им от товарачи и багери се разширява, за да включи компактни решения за строителния пазар.

3. Sakai


Sakai е първият в света производител на машини за вибрационно уплътняване и произвежда най-много уплътнители на почва и асфалтови валяци от всички други компании за строителни машини. Оборудването е с дълъг експлоатационен живот и максимална работоспособност. Sakai предлага множество решения за всичко свързано със съвременното строителство - от малки работи по изграждане на пътни платна до големи магистрални проекти.

2. Hitachi


Водещ производител на машини за минния и строителния сектор е японската компания Hitachi Construction Machinery Co. Най-големият географски пазар за продажбите на компанията все още е Япония. Целта на инициативата за декарбонизация на Hitachi е да се увеличи продължителността на живота на строителното оборудване, като същевременно се сведат до минимум негативните му ефекти върху околната среда.

1. Caterpillar


Caterpillar доминира в строителния сектор със значителен пазарен дял. В строителството, пътното строителство, минното дело, горското стопанство, енергетиката, транспорта и обработката на материали се използват общо 400 машинни продукта на Caterpillar. Тя е несравнима както по отношение на каналите за препродажба, така и по отношение на производствените канали за строителна техника.

В обобщение, нуждата от първокласно строително оборудване е нараснала значително в строителния сектор. Като пуснаха на пазара различни премиум марки, производителите на строителна техника реагираха на това желание. Тези продукти са идеални за използване в сложни строителни проекти поради изключителната си производителност, ефективност и дълготрайност. Освен че гарантира завършването на строителните проекти в срок и в рамките на бюджета, използването на първокласни марки също така подобрява безопасността и намалява времето за престой. Вероятно на пазара ще бъдат добавени още марки от висок клас през 2023 г., тъй като строителният сектор се разширява и променя, което ще даде на експертите от бранша повече алтернативи за избор.