Yettel дава 24 месеца безплатна застраховка за звездите от Galaxy Z серията на Samsung

До края на септември сгъваемите Galaxy Z Flip4 и Z Fold4 идват с 24-месечна защита от счупване или кражба с план Тотал Макс

Yettel дава 24 месеца безплатна застраховка за звездите от Galaxy Z серията на Samsung

До края на септември Yettel предлага най-новите смарт звезди на Samsung Galaxy Z Flip4 и Z Fold4 с безплатна застраховка Смартфон протект+ за срок от 24 месеца. От предложението могат да се възползват всички настоящи и нови клиенти на оператора, които грабнат един от двата модела последно поколение сгъваеми смартфони с план Тотал Макс. Така потребителите получават защита на новото си премиум устройство и спокойствието да му се наслаждават с покритие на най-честите събития, но не само, а именно – счупване, намокряне или кражба, цели 24 месеца.



Актуалните устройства от серията Galaxy Z предлагат нова многофункционалност на дизайна и впечатляващи възможности за персонализация, подкрепени от най-новия и мощен процесор досега – 4-нанометров Snapdragon 8+ Gen 1. С рамки и панта от Armor Aluminum, както и с ексклузивния Corning Gorilla Glass Victus+ на корпуса Z Flip4 и Z Fold4 са най-здравите сгъваеми устройства на Samsung до момента, а освен всичко друго са и водоустойчиви. 

Galaxy Z Flip4 предлага подобрено изживяване с камерата, по-голям капацитет на батерията и разширени възможности за персонализация, като запазва ултра компактността на серията. Благодарение на FlexCam с модела могат да се правят снимки от всеки ъгъл, докато ръцете остават свободни. С обновения 1,9-инчов преден дисплей на телефона се управляват още повече функционалности, а в разтворено състояние вътрешният Dynamic AMOLED 2X  екран е с размер по диагонал от цели 6,7“. Цената на трите модификации на Z Flip4 със 128, 256 и 512GB RAM са съответно 1349,99 лв., 1429,99 лв и 1609,99 лв с Тотал Макс 59,99 за 24 месеца.

Galaxy Z Fold4 се отличава с изключителна мощност и продуктивност, които се побират в джоба. Апаратът на практика предлага възможности за мултитаскинг, които обединяват предимствата на смартфон и персонален компютър, поддържа и S Pen. Външният екран на модела е 6,2“ с високо 120 Hz опресняване, докато в отворено състояние вътрешният екран е цели 7,6“, позволяващи удобна работа с него във всяка ситуация. Смартфонът се предлага на цена от 2369,99 лв. и 2549,99 лв. за версиите с 256 и 512 GB RAM с Тотал Макс 59,99 за 24 месеца.

Застраховката на Samsung Galaxy Z Flip4 и Galaxy Z Fold4 за 24 месеца важи при покупка в цялата търговска мрежа, а онлайн може да се използва при подновяване на договор в първата стъпка преди количката.

Повече за пълните условия на офертата можете да научите от сайта на оператора.