Топ 5 модели металотърсачи на Garrett

Металотърсачите на американската марка Garrett са широко използвани у нас както от професионалните златотърсачи, така и от любителите на търсенето на различни находки и самородно или речно злато. Въпреки че продуктовата гама на американския производител е доста разнообразна, по-долу, със съдействието на сайта ihsop.bg, ще разгледаме всички предимства на продуктите Garrett и ще опишем топ 5 най-добрите модели на компанията.

Топ 5 модели металотърсачи на Garrett

Кои са основните предимства на металотърсачите Garrett


С годините, от съществуването на американската компания от 1964 г., са установени някои общи за всички продукти на марката Garrett предимства. Най-важното сред тях е високото качество на изработката. Основните производствени мощности на дружеството се намират в САЩ, но дори и изнесените в други държави подразделения са под строг контрол на качеството. 



Другата важна особеност са достъпните цени. Практически всеки може да се сдобие с качествено и достъпно устройство на марката Garrett. 

Garrett

Тъй като металдетекторите на американската компания са изключително универсални като приложение, те са лесни за надстройка и позволяват бърза подмяна на бобините. Без значение дали искате да ползвате DD или моно сонда, това не е никакъв проблем за продуктите на марката Garrett.

Кои са фирмените топ 5 металдетектори


По-долу ще изброим и опишем най-добрите за 2021 г. модели и видове металотърсачи на марката Garrett. Те са селектирани от различните рейтинги и класации от независими експерти и специалисти, както и на база на потребителските мнения и коментари в местни и чуждестранни сайтове:

1.ACE 250 – легендата в индустрията, предимно предпочитана от потребителите за търсене на монети, бижута и артефакти. Според експертите този металотърсач има надеждна бобина и приемлива дълбочина на откриване (до около 130 см). Управлението му е изключително интуитивно и е подходящ за подводни открития.


2.ACE 400i – това е 10kHz модел, който е оборудван с професионална DD бобина, позволяваща откриване на метални предмети, дори и при труднодостъпни места, където често се крият стари монети. Според потребителските мнения, този детектор има задоволителна дълбочина на откриване, комфортно използване и понятни инструкции за работа.


3.  AT Gold – едно отлично решение за търсене и намиране на злато. Този продукт често може да се види в ръцете на хората, обхождащи и търсещи златни находки в пустинните земи на Африка. Този детектор със същия успех може да се използва и за дълбочинно търсене под вода на максимална дълбочина до 3 м., във влажна среда, като дъжд или мъгла. Той работи на честота 18 kHz и издава два звукови сигнала: за откриване на злато и метал.


4.ACE 150 – невероятно устройство за начинаещите златотърсачи на благородни и цветни метали или бижута. Отличава се с простота при извършване на настройките и същевременно е използвана съвременна и модерна микропроцесорна технология, която обикновено се среща в скъпите модели. Максималната дълбочина на откриване е до 90 см. В процеса на настройка има възможност за посочване на вида на търсения метал, дълбочината, нивото на чувствителност. При откриване на находка се задейства тритонална звукова сигнализация.


5.ACE 350 Euro – изключително популярен модел металотърсач на марката Garrett, който има възможност за използване в широк спектър от области на търсене. Отличава се с невероятното си съотношение между цена и технически параметри, висока чувствителност и голямо количество възможности за настройка. Дълбочината му на търсене е ограничена до 17 см.

 

В специализираните онлайн магазини се предлагат описаните видове металдетектори на марката Garrett, които в момента са изключително достъпни, тъй като могат да се вземат и под наем.