Влияе ли музиката на бетинг навиците ни?

По-опитните почитатели на спортните залози не само че разполагат с тествани и успешни стратегии за победа, но имат и своя собствена рутина за действие.

Влияе ли музиката на бетинг навиците ни?

Това са навици, които в процеса на усвояване на техниката на залозите, силните играчи придобиват, развиват и надграждат. Разбира се, тук говорим за наистина опитни играчи. Говорим за залагащи на определена спортна дисциплина, с определени добре обмислени лимити и финансови граници, хора, които четат материали от типа на https://nostrabet.com/palms-bet/, преди да направят регистрация в конкретен букмейкър. Тези играчи държат на перфектно обмислена стратегия, прецизно подбрана страница за залози, отлични знания в дадения спорт, но и определени навици за игра.


Има ли нещо, което би могло да повлияе на бетинг навиците? Оказа се, че такива фактори са много. Изключително любопитен обаче е фактът, че бетинг навиците могат да се повлияят дори от музиката! Според няколко проучвания, типът слушана музика по време на хазартната ни дейност би могла да насочи хода на крайния резултат за нас. Ето какво са установили учените относно връзката музика – бетинг навици.

Мелодичната и успокояваща музика е идеалният фон за стратегическо залагане

Общо взето, ако вие правите наистина сложни колонки от селекции и всеки залог е добре премислена малка бримка от една комплицирана система, вашата музика не е нито твърде бърза, нито прекалено ритмична. За вас подходящият музикален фон е този, който не може да ви разсее, но едновременно с това пасва на сложното ви аналитично мислене. Според учените, хора, които залагат на такава музика са склонни по-лесно да видят финансовия риск, както и да го намалят. Нещо повече – мелодичната и успокояваща музика със сравнително бавен ритъм е подходяща за хората, които трудно понасят загубата. А както знаете, в хазартната дейност това не е особено добро качество. Най-често, то води до друг, доста вреден навик – да преследвате загубата, тоест да се опитвате по изключително рисков начин да компенсирате изгубените до момента пари.

От друга страна, бързата и ритмична музика е задължителен атрибут на динамичния играч

Под такъв тип играч обикновено разбираме човек, който предпочита да залага на живо, а освен това разполага с повече акаунти в различни букмейкъри. Неговият ум е остър като бръснач и никога не пуска залог, преди да провери всички налични възможности в мрежата, за да намери най-добрите коефициенти. Бързата и ритмична музика задава нужното темпо на играча, който дори „жонглира“ с една и съща прогноза в различни бетинг компании по едно и също време. Тази музика създава темпото, от което има нужда играчът, предпочитащ да ползва функцията cash out, за да извлече максимума от всеки залог.

Противно на очакванията, липсата на музика може да е пагубна за някои залагащи

Със сигурност, повечето от вас смятат, че е по-добре да се залага в тишина и спокойствие. Оказва се обаче, че наличието на музика действа благоприятно върху възприятията, бързата реакция и аналитичното мислене. Ето защо в много случаи тишината може да подейства пагубно на активно залагащия и вместо да му донесе необходимата концентрация, за да се съсредоточи и измисли „добър план“ за действие, да му отнеме способността за бърза и интелигентна мисъл.

Апелираме към отговорна и безопасна игра онлайн!