СЪВРЕМЕННИ КУХНИ ОТ МЕБЕЛИ „ВЕНУС”

В днешни дни онлайн търговията дава неограничени възможности за избор на най-подходящия продукт, търговец и цена.

СЪВРЕМЕННИ КУХНИ ОТ МЕБЕЛИ „ВЕНУС”

За тази цел ние – екипът на мебели „Венус” създадохме онлайн магазин, с което да направи онлайн пазаруването лесно и удобно.



В нашият онлайн магазин предлагаме голям избор от готови решения за всички потребители. Само тук имате неограничен избор от кухненски мебели, декоративни материали, декоративни елементи и дизайни, както и техните различни цветови решения. Следователно, полето за внедряване на вашите идеи и фантазии е просто неограничено. Сред най-популярните мебели за кухня днес са модулите готови решения -  създаването на състав от модули, които отговарят на вашите изисквания и вкусове.

Понякога сме доста ограничени в бюджета и това прави избора по – труден. Ето защо, трябва да знаем как се формира цената.

На първо място, това е качеството на материалите. За предпочитане е употребата на материали с дебелина не по-малка от 15 мм. Кухните от масив са прекрасни, но имат твърде висока цена и са трудни за поддръжка. Най-добър заместител на естественото дърво са кухните изработени от МДФ и ПДЧ покрити с устойчиви фурнири и повърхности.  

На второ място, това е размерът на мебелите. Преценете внимателно, от какво пространство се нуждаете – ще бъдат ли необходими, толкова много на брой шкафове?! Нашият съвет е-  избирайте един широк шкаф, вместо 2 по-малки.

Трето, разходите за проектиране на кухня. Естествено по-семплите дизайни са и по-евтини. Цената на мебелите ще се увеличи и използването на допълнителни материали, като алуминий, стъкло, огледала. Затова, за да спестите пари от тях, можете или изцяло да откажете, или да използвате минималната им сума, която дори ще подчертае елегантността на вашата кухня.

 

Позволете си една красива и съвременна кухня, с гаранция за качество и достъпна цена.Вижте повече на уеб адресwww.venus.bg