Нощният живот на Добрич – по-вълнуващ от всякога

От началото на месеца отвори врати фолк клуб “In the City”. Той залага на много гостуващи изпълнители, приятна атмосфера и качествен алкохол на достъпни цени. Клубът предлага и частни партита с музика по избор.

Нощният живот на Добрич – по-вълнуващ от всякога

Собственици и управители на заведението са Дилян и Кремена Илиеви. Преди 6 години Дилян заминава за чужбина - той следва и играе футбол в Германия и Швейцария. Първите му стъпки в бизнеса са от преди година, когато държи в Добрич магазин за дамски и мъжки обувки, но преценява, че е трудно да го управлява от далеч. През това лято Дилян и Кремена се женят и решават да заживеят отново в родния Добрич, където да опитат да развият успешен собствен бизнес.


 

Дилян Илиев е познат като вратар на Добруджа, но тъй като отборът играе в аматьорската В група има физическата възможност да съчетава футболните ангажименти с бизнесаДилян Илиев е познат като вратар на Добруджа, но тъй като отборът играе в аматьорската В група той има физическата възможност да съчетава футболните ангажименти с бизнеса 

 

Дилян отдавна имал идея именно за нощно заведение. Той лично слуша всякаква музика, но не е имал никакво колебание да се спре на фолк клуб - търсенето определя предлагането. Поп-фолкът е най-слушаната музика, а учениците, студентите и въобще младите хора искат да посещават такива заведения, обяснява той.

 

Така на 2 ноември отваря врати фолк клуб “In the City”, намиращ се точно до ресторанта на хотел “Добруджа“. Мястото и преди е било нощно заведение, но вече е с изцяло нова визия.

 

521601_109510375876092_49379856_n_600 

 

Откриването е повече от грандиозно – публиката забавляват хитовите изпълнители Ваня, DJ Дамян и Ангел. Седмица след тях в “In the City” гостува Бони, която само преди дни е излязла от къщата на VIP brother. Този петък (23 ноември) постетителите на клуба пък ще могат да чуят и видят на живо Славена и Дилан. Още много звезди се очаква да пеят в “In the City” до края на годината, особено около празничните дни - 8 декември и в края на месеца.

 

Дилян Илиев с гостуващите звезди на откриванетоДилян Илиев с гостуващите звезди на откриването 

 

Нощният живот на Добрич никога не е предлагал толкова голям избор на клубове и дискотеки. В конкуренцията за клиенти в основен коз за всички играчи на този пазар се превърна участието на известен изпълнител. Така в една и съща вечер на пример се оказа, че добричлии можеха да избират между Бони, Милко Калайджиев, Гъмзата и Краси Радков.

 

22830_112946108865852_606405925_n_600_01 

 

Основната движеща сила за този бум на нощния живот в Добрич са студентите, които търсят къде да се веселят „в града“, но и на достъпни цени. Затова “In the City” предлага студенстки VIP карти, чиито притежатели ползват отстъпка в размер на 50% от цената за вход.

 

Клубът е отворен минимум 3 вечери седмично – четвъртък, петък и събота, като в поне една от тях ще гостува известен изпълнител.

 

pb200003_600 

 

Останалите дни са на разположение за частни и студенски партита. Едно такова вече е организирано за учащите във ВУМК – Добрич. Заведението не е жанрово ограничено само в поп-фолка и при такива партита самите клиенти определят каква музика ще слушат. Освен това клубът може да осигури по желание поп, чалга или рап звезда. Желаещите да се забавляват на частно парти в заведението могат да се обадят на телефона за резервации или да се свържат чрез фейсбук профила на “In the City”.

 

Освен на голям брой любими певци и певици, клубът залага на качествен алкохол, достъпни цени – възможно най-ниските за такъв тип заведение, атмосфера и сигурност на клиентите. Друг голям плюс на “In the City” е контактът между посетителите и гостуващите звезди. Те не пеят на подиум, а през цялото време са сред публиката. Всеки клиент може свободно да се снима и да поговори с любимите си изпълнители.

 

“In the City” е дългосрочен проект, категорично обобщава в края на разговора ни Дилян Илиев.

 

pb200014_600

 

pb200004_600

 

531053_109679032525893_1942632635_n_600

 

pb200001_600

 

pb200006_600