Предстоящи представления в Драматичен театър Йордан Йовков

Билети - при билетен център /до главния вход на театъра/. Tелефон за връзка: 605 573

 Постановката  „Любовен пилотаж"е представяна в 55 страни, а в последните 45 години продължава всяка вечер да се играе в Париж.


Сюжетът се заплита около приключенията на млад мъж, изобретателно сгодил се едновременно за три стюардеси, работещи в различни авиокомпании. И както се случва в добрите комедии, строго разчертаният график „едната отлита, другата каца" в един прекрасен момент се обърква и се налага неочаквано лавиране между три жени.


Швейцарският драматург Марк Камолети превръща комедията в легенда. Оригиналното заглавие на пиесата е „Боинг, Боинг", с първа френска премиера през 1960 година. Дебютната постановка в Лондон се играе 7 години и има зашеметяващите 2 000 представления, което прави „Боинг, Боинг" най-играната френска пиеса според рекордите „Гинес". В средата на 60-те е екранизирана в Холивуд. 


Марк Камолети твърди, че колосалният успех на пиесата му се дължи на свързването на две прости, но много типични за всеки мъж влечения – към многоженството и към летенето. 


Комедията “Любовен пилотаж” ще бъде представена на 11 септември от 19.00 часа в камерната зала ДТ "Йордан Йовков" - гр. Добрич.


За информация - билетен център на ДТ "Йордан Йовков" от 9 до 18 часа или на телефон 058/ 605 573ПРЕМИЕРА! ПРЕМИЕРА!


"БОРЯНА" - от Йордан Йовков


режисьор: Стефан Спасов


24 септември 2019 г - 19.00 часа


голяма зала на ДТ "Йордан Йовков" - гр. Добрич


за информация и билети : Билетен център на ДТ"Йордан Йовков" - гр. Добрич / от 9.00 до 18.00 часа/ и


на тел: 058/ 605 573


фейсбук: ДТ "Йордан Йовков" - Добрич


 


сайт: dramadobrich.com