Предстоящи представления в Драматичен театър Йордан Йовков

Билети - при билетен център /до главния вход на театъра/. Tелефон за връзка: 605573

"Боси в парка" - романтична комедия от Нийл Саймън, на 28 ноември от 19.00 часа, в камерна зала на ДТ "Йордан Йовков" - Добрич. Двама младоженци се събират за първата си брачна нощ в един безумен, студен, необзаведен апартамент, в който няма дори легло. Към тези предварителни обстоятелства се прибавя и присъствието на лудия им съсед, както и внезапната визита на майката на младоженката. На всичко отгоре между неочакваните гости също започва любовна история, но, като че ли с годините, те са по-подготвени за нея. През какво трябва да премине любовта, за да издържи, за да продължи?... Една вдъхновяваща, безумно смешна романтична комедия от майстора в жанра Нийл Саймън.


"Чудо" от Иван Радоев, на 13 декември от 19.00 часа, в камерна зала на ДТ "Йордан Йовков" - Добрич. "Чудо" е една от най-хубавите пиеси на големия български драматург Иван Радоев. Какви ли чудеса не стават тук? Един българин събира в малката си къщичка евреин, арменец, турчин и рускиня. А за да се допълни тази интернационална компания към нея се прибавя и един германец.


"Това съм аз, това си ти" - на 19 декември от 19.00 часа, в камерна зала на ДТ "Йордан Йовков" - Добрич. Едно представление, в което всеки може да открие себе си и с усмивка и честност да направи своята равносметка. Да си зададе въпросите, които не е смеел да си зададе, да се опита да им отговори и ако не успее… ако не успее, да прегърне човека до себе си и да му се усмихне.