Предстоящи представления в Драматичен театър Йордан Йовков

Билети - при билетен център /до главния вход на театъра/. Tелефон за връзка: 605 573


"СВАТБА  СЪС ЗАКЪСНИТЕЛ" 


22 ЮЛИ 2021 Г. ОТ 21:00 ч. 


летен театър


Най-новата комедия от Фери Арт! Една брилянтна ситуационна комедия от английския автор Робин Хаудън. Ще се стопите от смях!! Изключително препоръчително!


"Сватба със закъснител"


Реж.Николай Гундеров


Участват: Филип Аврамов, Мая Бежанска, Тони Минасян, Илияна Лазарова и Христина Джурова


Анотация:


"Броени минути до сватбата! Да имаше как времето да се върне назад, защото всичко е с главата надолу, следователно - с краката нагоре. Под брачното легло на Бил цъка истинска бомба със запалителна смес от заплетени ситуации, изненадващи обрати, неочаквани събития и експлозивен хумор. Кой от всички герои пръв ще запали искрата? Бил, който заедно с ергенския си живот, може да се раздели и с истинския? Рейчъл, която от постоянна съпруга може да се окаже временна? Том, чиято приятелка е „тук”, вместо да е „там”? Или камериерката Джули, която всички бъркат с момиче на повикване?


Ако се възползвате от сватбената покана и дойдете с приятели, съпрузи или бъдещите си годеници на една от най-дълго играните британски комедии, проверете всеки ъгъл на хотелската стая, в която ги е събрал автора Робин Хаудън. Стъпка встрани може доведе до бракоразводно дело, или до… оглушителен смях."


Пазете се и бъдете здрави!


И помнете - театърът е едно от най-безопасните места - всички гледат в една посока, разстоянията помежду ви се спазват през цялото време, в залата има модерна климатична инсталация, а смехът е гарантиран!


Или както казва великият Чаплин: "ден без смях е пропилян ден"!


за информация и билети : Билетен център на ДТ"Йордан Йовков" - гр. Добрич / от 9.00 до 18.00 часа/ и


на тел: 058/ 605 573


0885387319


фейсбук: ДТ "Йордан Йовков" - Добрич


сайт: dramadobrich.com


залите се запълват на 50 %