Сесия на ОбС - Крушари днес

Кметът Добри Стефанов внася за гласуване сборен бюджет на община Крушари за 2012 година

Сесия на ОбС - Крушари днес

Очаква се да бъде приет  Годишен доклад за изпълнение на Общинския план за развитие 2007-2013 г. – период на отчитане 2011 година.


 

Ще бъде разгледана докладна записка относно предоставяне на земи от общинския поземлен фонд на Мюсюлманско изповедание с признато право на собственост в землищата на селата Кап. Димитрово и Лозенец.

 

Постъпило е предложение за удължаване срока на договор за отдаване под наем на Здравната служба в Телериг – публична общинска собственост с две години, считано от 1-ви април 2012 година. И още едно, относно разрешение за изработване на подробен устройствен план – парцеларен план за подземен кабел за захранване на Ветроенергиен парк  „Норекс-Житен”.

 

Кметът внася информация за учебно-възпитателната работа в школата на община Крушари за първия срок на учебната 2011/2012 година.  Той ще направи и  отчет за изпълнение на Годишния план за действие по Общинската стратегия за развитие на социалните услуги в община Крушари за 2011 г. и ще предложи приемане на нов Годишен план.            

 

Очаква се да бъде отчетена дейността на Футболен клуб „Заря-2006” за спортно-състезателната 2010-2011 година.