Времето във вторник

Във вторник ще е предимно слънчево. В следобедните часове ще се заоблачи в Североизточна България. Привечер на отделни места в крайните североизточни райони е възможно да превали.

Времето във вторник

Вятърът и в Източна България ще се ориентира от северозапад и ще е умерен. Минимални температури 0° - 5°, максимални 11° - 16°.


 

По Черноморието ще преобладава слънчево време с по-значителни увеличения на облачността в следобедните часове. Привечер в северните райони е възможно да превали. Вятърът ще е умерен от северозапад. Максимални температури 11° - 14°. Температурата на морската вода е 7-8°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

 

През следващите дни времето ще е доста променливо. В сряда над Източна България и планинските райони ще има доста облаци и там на места слабо ще превали. Минимални температури между 2 и 7°, максимални между 13 и 18°. В четвъртък ще е предимно слънчево. Ще духа слаб, в Дунавската равнина умерен западен вятър. Дневните температури ще се повишат с 2-3 градуса. В петък отново ще има и слънчеви часове, но и временно заоблачаване и в отделни райони след обяд може за кратко да превали. Ще се усили вятърът от запад. Минимални температури между 4 и 9, максимални между 15 и 20°.