Треньорът на Калиакра остава

Говорих с ръководството за моята оставка, няма да я подавам, заяви Радостин Трифонов.

Треньорът на Калиакра остава
Треньорът на Калиакра Радостин Трифонов похвали футболистите си, въпреки тежката загуба с 0:4 от Черноморец, която остави тима от Каварна на предпоследното място в "А" група. Преди мача наставникът твърдеше, че при поражение от "акулите" ще си подаде оставката. Това обаче няма да се случи, след като Трифонов обясни, че е променил решението си.

"Доволен съм от момчетата. Днес играхме много добре, показахме характер и качества, въпреки загубата. Говорих с ръководството за моята оставка, няма да я подавам. Вдъхновен съм от играта на момчетата днес", каза Трифонов след двубоя с "акулите".

"Според мен Боли и Асис направиха разликата в мача. Те са много силни футболисти. Ако не бяха, можеше ние да спечелим. Имаше и две чисти дузпи за нас, но не бяха свирени. Явно трябваше на всяка цена да загубим, но това е друго, не ми се говори по тази тема. Мисля си, че от началото на сезона, ако бяхме играли така, както днес, нямаше да сме на предпоследното място. Все още имаме шансове да останем в "А" група. Предстоят три много важни двубоя - с Берое, Видима и Светкавица. Ако не вземем поне 6 точки от тях, значи няма смисъл да оставаме", каза още наставникът на Калиакра.