Спасителят на чилийските миньори вдига сватба в Сопот

Спасителят на чилийските миньори вдига сватба в Сопот
Чилиецът Раул Дагнино, който ръководи операцията по спасяването на 33 миньори, се жени за българка. Той ще свърже завинаги живота си в Анна Баталова от Сопот. Най-известният чилиец в света подарил годежен пръстен на Анна и се кани да вдигне сватба със своята любима в България. Още няма дата на сватбата, но Анна вече носи неговия годежен пръстен.

"Това е нещо много съкровено и аз не мога да говоря публично по тази тема. Само ще споделя, че на моя рожден ден, 10 септември, по време на нашето пътешествие в Европа, бяхме в Австрия, когато Раул ми подари годежен пръстен и ме поиска за своя съпруга" - споделя Анна.
 
Анна и Раул се запознават през лятото на 2010 г. , по времето, когато се развива драмата на чилийските миньори, затрупани в мина 680 метра под земята. Момичето от Сопот е било дълги години в Испания с родителите си и брат си. После заминава за Лондон и там учи бизнес администрация. След това Анна започва работа като мениджър в галерия Petley's.
 
Интересът й към изкуството е още от времето, когато е учила и живяла в Испания. В същото време е много запалена по високите скорости и екстремните спортове. 45-годишният тогава Раул Дагнино, инженер, собственик на мина, спортист, практикуващ екстремни спортове, често пътува до Лондон по работа. Там, в една от най-скъпите галерии в света, той се запознава с 30-годишната Анна Баталова. Любовта е от пръв поглед, пише “Марица”.
 
Ани работи в Petley's до средата на лятото на 2011-а. През това време любовта й с Раул разцъфтява. Срещахме се в Лондон или Маями, споделя Ани. Той пътува много по работа, аз работех, а той идваше да ме види. Понякога аз отивах до Маями, той има къща там, споделя Ани. Когато решават да живеят заедно в Сантяго, тя напуска галерията.

Източник: blitz
Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+