Израел продължава да набира строителни работници

Срокът е удължен до 20-ти февруари догодина

Израел продължава да набира строителни работници

Търсят се кофражисти за индустриален строителен и дървен кофраж и арматуристи, като разчитането на строителни планове е задължително. Това са 70% от общия брой необходими работници. Търсят се фаянсаджии за керамични облицовки по подове и стени, като и за тях разчитането на строителни планове е задължително, а те съставляват 20% от общия брой необходими работници. Другата категория е за майстори на мазилки – 10% от общия брой необходими работници.

 

Максималният срок на временната заетост на наетите работници е 3.5 години, считано от датата на първото им влизане в Израел. Одобрените кандидати ще подпишат едногодишен трудов договор с възможност за продължаване. В договора ще бъдат отразени всички трудови условия.

 

Кандидатите трябва да отговарят на следните изисквания: да са български граждани; да са на възраст между 25 и 40 години; да не са работили в Израел; да нямат първа степен роднини, които да работят в Израел (с изключение на братя и сестри);да не са осъждани; да са медицински и физически подходящи за усилена работа в строителния сектор, при израелските климатични условия, включително и за работа на височини;да не страдат от туберкулоза, хепатит, сифилис, гонорея, СПИН.

 

Кандидатите трябва да отговарят на едно от следните алтернативни изисквания: да притежават диплома/удостоверение за завършено професионално образование/обучение и да имат най-малко 3 години доказан професионален опит, отразен в трудовата книжка или да имат 5 години доказан трудов стаж по съответните специалности, който да бъде отразен в трудовата им книжка.

 

Желаещите да кандидатстват по това предложение трябва да представят в Бюрото по труда следните документи:заявление за кандидатстване (по образец);копие от диплома / удостоверение за завършено професионално образование / обучение (оригиналът трябва да бъде показан); копие от трудовата книжка (оригиналът трябва да бъде показан) и копие на лична карта.

 

Повече информация може да се получи в стая 607 на Бюро по труда - Добрич. Краен срок за подаване на документите: 20 февруари 2013 година.