"Добруджански хляб" - с престижни награди за европейски мениджмънт и иновации

Отличието "Златен печат" за европейски мениджмънт и иновативност бе връчено на "Добруджански хляб" АД, като Почетен член на "Съвета на европейската бизнес общност". То е придружено от Почетната значка "Златна книга” за завоюван престиж и обществено признание за приноса към развитието на Българския мниджмънт и иновациите.

"Добруджански хляб" - с престижни награди за европейски мениджмънт и иновации

Наградите бяха връчени на официална среща в чест на Националния празник 3-ти март, съобщават от дружеството.


 

Отличията, в чест на националния празник се връчват през годината на обществено признати  представители на българския научен, културен и бизнес елит и на български селища, които притежават уникално културно наследство. 

 

Почетната значка "Златна книга" е изработена с 24 каратово злато в Монетния двор на България, с формата на отворена книга. С Печата могат да се обозначават всички важни документи на "Добруджански хляб" АД в кореспонденцията с институциите в страната и с Европейските страни.

 

Бизнес компаниите, носители на отличието "Златен печат" се презентират в Българската агенция за инвестиции, в Министерството на икономиката, в търговските ни представителства в европейските столици и в градовете, притежаващи статут на уникално европейско селище.

 

Номинациите се правят от 180 известни представители на българския културен, научен и бизнес елит, които притежават златни отличия от "Съвета на европейската бизнес общност" и "Съвета на европейската научна и културна общност" и от  представители  на 156 български градове и села, носители на отличието за уникално европейско селище заради древна история и култура.

 

600_600