Община Добрич обявява конкурс за проекти на НПО

Конкурс за представяне на проектни предложения от неправителствени организации на територията на Общината по Програма „Финансиране на граждански инициативи в полза на местната общност от бюджета на Община Добрич"

Община Добрич обявява конкурс за проекти на НПО

Бюджетът на програмата и тази година е 20 000 лева.


 

Конкурсът ще се проведе съгласно реда и условията за кандидатстване по Програмата, приет от Общински съвет град Добрич. Организациите кандидатстващи за съфинансиране на проекти, задължително прилагат копие на договора, сключен с финансиращата организация - донор. До финансиране няма да бъдат допускани кандидати, ако са получили такова за същата дейност (за която кандидатстват) от други източници.


Документите за участие в конкурса се подават в деловодството на Община град Добрич в Центъра за услуги и информация в запечатан плик с надпис: „За участие в конкурса за финансиране на граждански инициативи 2012 година". Попълненият формуляр се подава и на магнитен носител (CD).


Крайният срок за кандидатстване е 12-ти април, 16.00 часа. Получените след това предложения няма да бъдат разглеждани. За повече информация, моля, разгледайте уеб страницата на Община град Добрич www.dobrich.bg раздел „Стратегии, планове, програми" или се обърнете на телефон: 058/600 050 Дирекция „Икономическо развитие и европейски фондове".