Бащата на Даниел: Изпадаме в хуманитарна криза

Всеки път следват едни решения, сякаш се отваря руска матрьошка, споделя почерненият Васил Вичев за продължаващият съдебен процес за влака София - Кардам е не крие разочарованието си от институциите.

Бащата на Даниел: Изпадаме в хуманитарна криза

Следват едни безумни решения и на следващото заседание се вземат нови решения. Хората не са доволни не защото има новини на турски език, не защото Ванга е обявена за вещица, не защото не искат да ни приемат в Шенген, а защото не вярват на структурите, на институциите не вярват. Особено на тези: МВР, прокуратура, съд. От това са недоволни най-много хората и ако продължава така ние ще попаднем в една хуманитарна криза, която е по-лоша от икономическата.


 

България е воювала и е загубила няколко войни, била е в икономическа криза десетки години, както е в момента. Но тази криза ще се преодолее рано или късно. Лошото е хуманитарната криза, защото, ако продължава по същия начин ще станем като римската империя преди да бъде завладяна от варварите. В последните 10 – 15 години съвсем съм се отчаял, споделя още Васил Вичев.