15 бона награден фонд на "Албена къп" за аматьори

Започна записването за участие в първото издание на футболния турнир за аматьори „Албена къп”. Наградният фонд ще бъде 15 000 лева, съобщават организаторите Албена АД и Турист спорт Холидейс. Надпреварата ще се проведе от 7 до 10 юни, а крайният срок за записване е 30 май.

15 бона награден фонд на "Албена къп" за аматьори

Турнирът има за цел съвместяване на приятно летуване в Албена с участие в престижен футболен турнир за любители. Всеки отбор, включил се в турнира, ще получи рекламен футболен екип от организаторите.


 

Наградният фонд ще бъде разпределен между първите 8 тима в крайното класиране, като лъвският пай от 4000 лева ще бъде за шампионите. Вицешампионите ще получат 3000 лева, а двата отбора достигнали до полуфиналите ще приберат по 2000 лева. Заелите от 5 до 8 място ще си тръгнат с по 1000 лева.


Регистрацията за участие във футболния турнир за аматьори става на сайта на надпреварата albenacup.com, където е поместен и регламентът за участие. Организаторите уточняват, че всеки отбор има възможност за включване в групата си на допълнителни лица /придружители/ - треньори, водачи, семейства, приятели, фенове и т.н., без да участват в турнира, но да ползват настаняване по същите цени. Отборите имат възможност да заявят и допълнителни дни за настаняване на участниците, непосредствено преди или след завършването на турнира по същите цени. Плащането се извършва до края на май.