Близо 12 000 ни се довериха за ден

11907 уникални посещения на сайта Добрич Онлайн са регистрирани на 8 февруари. С това бе подобрен рекордът, постигнат преди 2 седмици – малко над 10 хиляди.

Близо 12 000 ни се довериха за ден
Голяма част от тези близо 12 хиляди читатели са влезли в сайта повече от веднъж – общо преглежданията за вчера са 37279. Най-голям интерес предизвикаха проблемите с водоподаването в Добрич, зимната обстановка в областта, състоянието на пътищата в региона, обирът на банков клон в НОИ, интервюто с Мис Добрич и други.

Малко над 80% от читателите са били от град Добрич, други 10% - от населени места в областта, а останалите основно от София, Варна и чужбина – предимно наши съграждани, които се интересуват от новините за родния им град.

От началото на година Добрич Онлайн бележи рязък ръст в посещенията. Това се дължи на увеличеното количество и качество на информацията, която ви предлагаме за всичко, случващо се в Добрич и региона. Новост през тази година са и рубриките „Лицата на бизнеса“, в която ви представяме рецептата за успех на предприемчивите в нашия град, както и „Сексът и Добрич“ – рубриката на добричката Кари Брадшоу.

Освен актуални новини и репортажи, в Добрич Онлайн може да намерите прогноза за времето, информация за планираните спирания на тока и водата, програмата на Кино Икар и ТПЦ „Йордан Йовков“, предстоящите събития в Добрич, промоциите на фирмите в нашия град, граждански обяви, кино и други игри с награди, безплатна юридическа консултация и още полезни и интересни неща, пряко свързани с Добрич и областта.

И за да не изглежда, че се хвалим сами, помолихме това да сторят и нашите приятели във Фейсбук, като ги попитахме какво харесват в Добрич Онлайн и защо посещават сайта. Ето и какво ни отговориха те (запазен е оригиналният правопис от Фейсбук, без редакция):
 
Stefan Mihalev: защото живея в Добрич и всичко каквото става в града и около града ме интересува

Диян Тончев: Защото сте актуални, безпристрастни и показвате много от важните новини и събития за града! Но Ви липсва смелост да правите критика, анализи и коментари по темите.

Magdalena Kandilarova: Защото получавам актуална информация, не само за град Добрич, но и за областа , която ме интересува.

Станислав Илиев: Заради актуалната и проверена информация, за опитите за създаване на различни рубрики ( по-често успешни), заради доброто отразяване на спорта в града ( особено с пряко отразяване), добрите анкети и още много други.Много добра се справяте не само за Добрич, но и на национално ниво! ;)
 
Ваня Атанасова: Aktualna informaciq za vsichko

Gevi Encheva: права си Ваня

Васил Някой Си: Zashtoto ste super ! Ima aktualna informaciq za wsichko,koeto se sluchwa w dobrich [ pone men towa me interesuwa ] :)

Ивелина Стоянова: актуална и ВЯРНА информация :)

Violeta Kirova: Щото сте готини и се опитвате да ни прекарвате с конкурси за вино и ракия,ха,ха,ха.....

Prodan Ivanov: Emi vse pak sme ot dobrich! Nqma da haresvane Varna online (nishto protiv varna).I ako poblikuvahte cqlata informaciq 6tqhte da b1dete o6te po qki :)

Krasnodar Georgiev: Информация за пътната обстановка +1
Информация за ВиК и Ел. ремонтите +2
Информация за криминалните прояви +1
Информация за спортните събития в Добрич +2
Информация за други събития +5
Без клюкарски глупости +10
 
Yasen Pavlov: priqteli sme v facebook

Dakata Stoilov: informaciqta za nashiq grad + okolnite kabelarki :)))
 
Egdan Kadir Arslan: Zaradi informatsiyata za Dobriç...i za vsiçko za na?iya grad....