Мис Добрич гледа смело към световните модни подиуми

Мелиса Арон спечели конкурса за красота "Мис Добрич 2012".

Мис Добрич гледа смело към световните модни подиуми

melisa_01Тя е на 17 години, ученичка в 11 клас в СОУ „Св. Климент Охридски“ - Добрич в паралелката „Обработка на изображение“.


 

Мелиса е участвала многократно в конкурси за красота, още от 10-годишна възраст. Печелила е второ място на „Мини мис Визаж“ – Добрич и първо място на „Мини мис Балчик“.

 

Наскоро Мелиса се класира трета на „Мис Лудогорец“ в Разград. Участвала е и в „Мис Североизточна България“.

 

Красавицата грабна короната в родния си град при второто си участие на „Мис Добрич“.

 

Тя е участвала в конкурса и през 2009 година, когато е била 14-годишна.

 

„Мис Добрич 2012“ се проведе в края на миналата седмица в дискотека Планета. Конкурсът премина в 4 тура – дефилета с парти рокли, спортно облекло, бански и официални рокли.

 

Надявах се да спечеля, но не съм очаквала, много се зарадвах, когато обявиха името ми за победител, споделя кралицата на красотата в Добрич Мелиса Арон.

 

Носителката на титлата Мис Добрич доби и правото да участва в „Мис България“. Конкурсът ще се проведе само след 2 месеца – през април.

 

Мелиса е получила и предложение за договор от модна агенция „Визаж“. Досега тя е работила с „SA Production”.

 

Перфектната си фигура красавицата поддържа с фитнес, като тренира в залата 3 пъти седмично.

 

Преди се е занимавала и с танци – модерен балет. melisaron

 

Умна и красива. Това определение в пълна сила важи за мис Добрич. Много обичам книгите, споделя Мелиса. Хорхе Букай и Паулу Коелю са любимите й автори.

 

С риск да разочароваме мъжката ни аудитория, ще добавим, че Мелиса си има приятел. Откриваме поредното доказателство, че между миските и футболистите съществува привличане.

 

Гаджето й тренира в школата на ЦСКА, но е от Добрич.

 

Не съм очаквала, че ще тръгна с футболист, но и при мен се получи тази класическа комбинация – миска и футболист, шегува се Мелиса.

 

Мис Добрич се надява на успешно представяне на конкурса Мис България. Амбициите й се простират и много по-надалеч.

 

Тя планира да се занимава сериозно и дългосрочно с ролята на модел и манекен, включително и в чужбина. Мис Добрич мечтае за успешна кариера зад граница.

 

Мелиса е амбицирана модата да върви паралелно с образованието й, като смята след завършване на училище да продължи обучението си в университет. Специалността, която тя е избрала за висшето си образование е PR.