Кино играта на Добрич Онлайн и Кино Икар - отговорите от миналата седмица и новите въпроси

По два билета за филм по избор в Кино Клуб Икар - Добрич тази седмица печелят Стефани Урсова и Гергана Станчева. Техните имена днес бяха изтеглени в традиционната ни томбола, в която участват всички, дали верни отговори в кино викторината на Добрич Онлайн и Кино Икар.

Кино играта на Добрич Онлайн и Кино Икар - отговорите от миналата седмица и новите въпроси

Ето и какви са верните отговори на въпросите от миналата седмица:


 

1. Коя актриса, изгряла с ролята си в сериала "Приятели", след него има успешна кариера в киното с филми като "Всемогъщият Брус", "Завръщането на Поли" и  "Отстреляй бившата"?

ОТГОВОР: Дженифър Анистън. Тя става известна първо като Рейчъл от "Приятели", после като половинката на Брад Пит, след което и като успешна кино актриса.

 

2. Коя актриса, позната от сериала "Женени с деца", участва във филмите "Гости от миналото", "Най-сладкото нещо" и "Служител на месеца"?

ОТГОВОР: Кристина Апългейт. Незабравима като сексапилната и глуповата дещеря на Ал и Пеги - Кели Бънди. И тя след сериала успява да пробие в киното.

 

3. Коя актриса, участваща в сериала "Сексът и градът", играе във филмите "Меден месец във Вегас", "Камъкът на раздора" и "Скъпа, няма не мога"?

ОТГОВОР: Сара Джесика Паркър. Изгряла като Кари Брадшоу - тази, която разбира от секс и не се страхува да пита. По отношение на кино кариерата й трябва да добавим, че освен, че играе главна роля в двете филмови части на "Сексът и градът", тя е и продуцент на лентите.

 

НОВИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ТАЗИ СЕДМИЦА:

 

1. Кой филм е съставен от 4 части (всяка от тях дело на различен режисьор), обединени от един персонаж – пиколото в хотел (изигран от Тим Рот)? Участват още Антонио Бандерас, Мадона, Валерия Голино и Куентин Тарантино, който е и един от режисьорите.

 

2. Кои братя режисират комедията „Аз, моя милост и Айрин“?

 

3. Кой филм от 1987 г. на режисьора Оливър Стоун е посветен на борсовите спекулации и е с участието на Чарли Шийн, баща му Мартин Шийн и Майкъл Дъглас?

 

Очакваме вашите отговори на имейл: info@dobrichonline.com или директно от тук

 

Желателно е вашето писмо да съдържа освен отговорите на трите въпроса, имената ви и телефон за контакт.

 

Крайният срок за изпращане на отговорите е 12 февруари, неделя, включително.

 

Двама от отговорилите вярно след жребий ще спечелят по два билета за филм по избор в Кино Икар Добрич.