Две детски градини в Генерал Тошево изпратиха децата в първи клас

Гости, родители, приятели и преподаватели пожелаха „на добър час и на добра сполука“ на децата, които през септември ще сменят любимите стаи, пълни с играчки и веселие с учебния чин и буквара

Две детски градини в Генерал Тошево изпратиха децата в първи клас

В последните дни на месец май двете детски градини в град Генерал Тошево – „Първи юни“ и „Пролет“ изпратиха своите бъдещи първокласници от подготвителните си групи. 



На 30 и 31 май в концертните зали на двете детски градини общо 41 деца си взеха по тържествен и запомнящ се начин довиждане с любимата детска градина. Отличното представяне на двете групи е признание за учителите, отговорни за тяхната подготовка и възпитание.

Порасналите момичета и момчета напускат детската градина отговорни и любознателни, научили много неща за света около нас. Малчуганите пяха, танцуваха и се веселиха както те умеят. Най - топли и сърдечни пожелания към бъдещите първокласници отправиха техните учителки и директорите на двете детски градини.

Тържеството завърши с връчването на удостоверенията за завършена подготвителна група лично от кмета на Община Генерал Тошево Валентин Димитров. Той подари на децата много подаръци и им пожела безгрижно, весело, щастливо и щуро лято изпълнено с игри и забави, в което да съберат сили за нови предизвикателства.


Детска градина "Пролет"

Снимки: Община Генерал Тошево