Децата на Община Крушари празнуват Деня на детето

Първи юни – деня на детето в община Крушари започна още на 29 май

Децата на Община Крушари празнуват Деня на детето

От 9.00 часа в Спортната зала на средното училище в с. Крушари учениците от първи до седми клас от цялата община бяха на Космическо пътешествие в мобилен планетариум, който дойде специално за тях. Това бе една вълнуваща обиколка на Слънчевата система и отвъд нея, в дълбокия Космос. Учениците научиха интересни факти за Вселената по един забавен и увлекателен начин. Чувстваха се като истински астронавти, а космическият кораб ги отведе до всяка от планетите в Слънчевата система.




На първи юни малчуганите от Детска градина с. Крушари и изнесените групи към нея от селата Коритен, Лозенец и Телериг бяха изненадани със забавно шоу. В шумната забава с аниматорите се включиха всички деца, които пяха, танцуваха и се забавляваха с атрактивни игри и спортно–музикални състезания.


Организатор на събитията по случай Празника на детето е Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните към Община Крушари.


Пожеланията ни към всички деца е растат здрави и щастливи, да се радват на мирно детство, изпълнено със смях, игри и приключения.