Полицията задържа четирима шофьори, седнали дрогирани зад волана

В рамките на два дни полицията задържа четирима дрогирани шофьори. Всички лица са задържани за срок от 24 часа

Полицията задържа четирима шофьори, седнали дрогирани зад волана

На 29 април, около 02:00 часа по околовръстен път на Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Сеат“, управляван от 37-годишна жена. При извършената проверка за употреба на наркотични и упойващи вещества, тестът отчита положителен резултат за метаамфетамин.  По случая е образувано бързо полицейско производство.



На 30 април са задържани трима дрогирани шофьори. В 00:05 часа в Добрич полицията проверява лек автомобил „Форд“, управляван от 40-годишен мъж. При извършената проверка за употреба на наркотични и упойващи вещества, тестът отчита положителен резултат за амфетамин, метаамфетамин и канабис.  По случая е образувано бързо полицейско производство.

На същия ден, около 16:10 часа отново в Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген“, управляван от водач на 33 години. Тестът за наркотици отчита положителен резултат за опиати.  По случая е образувано бързо полицейско производство.

През вечерта на 30 април, около 22:50 часа също в Добрич е спрян за проверка лек автомобил „БМВ“, управляван от 23-годишен мъж. При извършената проверка за употреба на наркотични и упойващи вещества, тестът отчита положителен резултат за наличието на амфетамин и метаамфетамин. По случая е образувано бързо полицейско производство.