Старши треньорът на ФК Добруджа подаде оставка след загубата от ПФК Лудогорец 2

1:2 е резултатът след края на двубоя между отборите на Добруджа и Лудогорец II. Точните попадения отбелязаха Денислав Ангелов за Добруджа в 12-ата мин., Бранимир Костадинов в 18-ата мин. от дузпа и Цветослав Петров в 46-ата мин. за Лудогорец II.


Старши треньорът на  ФК Добруджа  подаде оставка след загубата от  ПФК Лудогорец 2


Мачът започна с надмощие на Добруджа. Те пропуснаха да реализират след добра атака в 10-ата минута. 2 минути по-късно, след странично хвърляне и пас по диагонала на Андриан Димитров, Денислав Ангелов бе точен и откри резултата за домакините. В 18-ата минута за нарушение в наказателното поле на Лудогорец II съдията отсъди дузпа и Бранимир Костадинов бе точен.



Още след подновяване на играта след почивката Цветослав Петров отбеляза гол и Б отбора на Лудогорец поведе с 2:1.

Старши треньорът Стефан Славов извърши четири смени. Излязоха Здравко Серафимов, Лъчезар Йорданов, Божидар Чуканов и Янчо Андреев, а на тяхно място в игра се появиха Денис Динев, Стефан Митев, Шериф Осман и Стефан Статев. В 82-ата минута всички на трибуната на стадион Дружба скочиха, защото очакваха главният съдия да отсъди дузпа в полза на Добруджа, но вместо това, решението му беше нарушение срещу Добруджа.

Мачът завърши 1:2, но особено през второто полувреме многобройните фенове на Добруджа скандираха "Мафия" на стадион Дружба.