Гран При и поредни постижения за малките певици от студио за поп-рок певци "Сарандев"

С поредни награди се завръщат Ванеса Кънчева и Сиана Славчева от студио за поп-рок певци "Сарандев", при Младежки център - Добрич, с вокален педагог Жана Стефанова, от Национален конкурс за изпълнители на забавна песен гр.Пловдив, който се проведе на 8 април 2023г.

Гран При  и поредни постижения за малките певици от  студио за поп-рок певци "Сарандев"

Първият етап на конкурса е неприсъствен, като участниците изпращат два любителски видеоклипа, заснети в репетиционната зала. Юбилейното двадесето издание на конкурса бележи рекорден брой участници - 610 деца от 24 области от цяла България, а Ванеса и Сиана бяха сред 15-те избрани да се представят на присъствения етап в първа възрастова група.


Ванеса Кънчева се завръща с най-голямата награда ГРАН ПРИ в първа възрастова група , тя е само на 7 години, а е успяла да впечатли петчленното жури с председател доц. д-р Жан Пехливанов, преподавател в АМТИИ „Проф. Асен Диамандиев“ гр.Пловдив.

Сиана Славчева завоюва специална награда  и предметна награда- микрофон.

Малката Сиана Славчева след участието си на пловдивския конкурс се впуска в нови приключения на сцената в гр.Сливен, където взима участие и в XVIII Национален конкурс за млади изпълнители на популярна музика "Цветен камертон", който се проведе на 8-ми и 9-ти април. Сиана завоюва Втора награда в първа възрастова група, както и парична награда от 200 лева. Във всяка възрастова група се е присъдило по едно първо, второ и трето място. Журито е било в състав от Теди Кацарова, Красимир Гюлмезов и председател - Хайгашод Агасян.