Ертен Анисова: Гласувах с разум и отговорност за по-доброто бъдеще на България

Важно е да сме разумни и диалогични в името на хората и на това да спрем прогресивното обедняване, което в момента се очертава като най-големия проблем, обясни Анисова

Ертен Анисова: Гласувах с разум и отговорност за по-доброто бъдеще на България

"Отново бих искала да припомня, че ДПС е единствената политическа сила в страната, която последователно повиши резултатите си в три поредни парламентарни вота. Надявам се тази тенденция да бъде продължена. За нас е важно да надграждаме доверието, което получаваме и да следваме целите си в името на добруването на хората" - каза водачът на листата на ДПС - Добрич. 



Анисова заяви, че може да бъде постигната по-висока избирателна активност, ако хората са осъзнали колко е важно да участват с вота си в тези избори. "И избирателите, и политиците натрупаха умора от изборната спирала, в която влязохме в последните две години. Надявам се обаче все пак, че разочарованите от политиците и незаинтересованите ще са по-малко от мотивираните гласоподаватели, които ще упражнят правото си на глас и на които не им е все едно кой ще управлява страната".

"С последните няколко вота народът ни ясно заяви на партиите, които изпраща в парламента, че трябва да седнат на масата на преговорите и да се разберат за съставяне на редовно правителство, за да може държавата да функционира нормално. А това може да се случи само с разум, воля, отговорност и диалог в името на България и нейните граждани. Затова ние от ДПС залагаме на политика, основана на заедността като политическа философия. Това е пътят, по който ще постигнем реализация на националния девиз „Съединението прави силата“ - категорична е Ертен Анисова.