Деница Сачева: Ако ГЕРБ-СДС е първа, правителство категорично ще има

Водачът на листата на коалиция ГЕРБ-СДС за 8 МИР Добрич Деница Сачева подчерта, че на 2 април е важно хората да спечелят

Деница Сачева: Ако ГЕРБ-СДС е първа, правителство категорично ще има

Не се страхуваме  от срещите си с хората, защото за нас е важно да чуем какво те ни казват, подчерта Деница  Сачева след срещата на отборът на ГЕРБ-СДС със симпатизанти в Добрич. На срещата присъстваха  лидерите на ГЕРБ и СДС Бойко Борисов и Румен Христов, бившите министри проф. Костадин Ангелов, Десислава Атанасова, Росен Желязков и Красен Кралев. 



„Приоритетите на нашата работа в едно бъдещо  управление ще бъдат земеделието, образованието, здравеопазването, приемането на България в Шенген, транспорортинете коридори, пътната инфраструктура, всичко това са важни теми.“, подчерта Деница Сачева.

И допълни, че хората вече са уморени от избори и искат партиите, които ще бъдат в следващото Народно събрание да седнат на една маса и да излъчат стабилно управление.

Деница Сачева призова добруджанци на предстоящите избори да отидат да гласуват.

„Нека подкрепят с №2 силният отбор на ГЕРБ-СДС, защото в нашия екип има хора, които знаят, могат, имат опита, мъдростта, носят в себе си обичта към България. Надявам се да съм успяла да запаля и обичта  към Добруджа у моите колеги,  с които бях днес тук!“

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!