Полицията задържа трима дрогирани и двама пияни шофьори в областта

Всички лица са задържани за срок от 24 часа

Полицията задържа трима дрогирани и двама пияни шофьори в областта

На 24 март, около 10:45 часа в с. Стожер, е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген“, управляван от 34-годишен мъж. При извършената проверка за употреба на наркотични и упойващи вещества, тестът отчита положителен резултат за кокаин. По случая е образувано бързо полицейско производство.



На същия ден, около 17:30 часа, по пътя с. Методиево – с. Малина, е спрян за проверка лек автомобил „Мазда“, с водач 29-годишна жена. След извършената проверка за употреба на наркотични и упойващи вещества, полицията установява, че шофьорката е с метаамфетамин в кръвта.  По случая е образувано бързо полицейско производство.

На следващата сутрин, около 11:35 часа, в град Добрич полицията проверява лек автомобил „Фолксваген“, управляван от 32-годишен мъж. При извършената проверка за употреба на наркотични и упойващи вещества, тестът показва положителен резултат. По случая е образувано бързо полицейско производство.

В следобедните часове на същия ден, около 16:10 часа, в с. Соколово, е спрян за проверка лек автомобил „Рено“, управляван от 51-годишен мъж. След проверка с техническо средство е установено, че шофьорът е седнал зад волана с наличието на 2,93 промила алкохол в кръвта. По случая е образувано бързо полицейско производство.

В неделя, около 14:00 часа, в град Добрич полицията спира лек автомобил „Пежо“, управляван от 49-годишен мъж. При последвалата проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,54 промила.  По случая е образувано бързо полицейско производство.