Никола Минчев в Добрич: Колкото по-убедителна е победата, толкова по-ясен ще е пътят на България

Никола Минчев в Добрич: Колкото по-убедителна е победата, толкова по-ясен ще е пътят на България
Никола Минчев от "Продължаваме промяната - Демократична България" посети Добрич и се срещна с избиратели тук

„Колкото по-убедителна е победата, толкова по-ясен ще е пътят, по който е поела нашата страна“, заяви Никола Минчев. Той и Атанас Атанасов дойдоха в града, за да подкрепят листата на ПП-ДБ в 8-и многомандатен избирателен район.


„50-те милиарда, които очакваме в следващите 5 години да дойдат по европрограми и по Плана за възстановяване и устойчивост, трябва да бъдат разпределени равномерно между Северна и Южна България“, каза още бившият председател на Народното събрание. Така, по думите му, Северна България, която дълги години е била пренебрегвана, ще навакса икономическото изоставане, което води след себе си и демографска криза. Парите обаче не трябва да се харчат за строене на стадиони в села, а да се инвестира в транспортната инфраструктура – железопътна и автомобилна. Тя на свой ред ще стане условие за повече инвестиции и добри работни места.„Причината да вляза в политиката е да оставя за децата си по-добри условия за живот в нашата родина. Не искам децата ми да правят големи компромиси и да им се налага да работят в чужбина, където и аз самият не съм работил. Номер 12 в бюлетината дава надеждата, че можем да живеем по-добре в България“, каза Минчев.Младият политик изтъкна, че в листата на ПП-ДБ в 8-и избирателен район четирима кандидати вече имат парламентарен опит – водачът Ивайло Мирчев, Йорданка Костадинова, Галина Георгиева и Албена Симеонова. И че в нея влизат хора от различни професии – юристи, предприемач, архитект, лекар, медицинска сестра, така че всеки избирател да избере причината да гласува.


„Създадохме нашето обединение ПП-ДБ, за да концентрираме реформаторските сили, убеден съм, че ще сме първа сила и ще прекратим служебната власт и ще създадем редовно правителство“, каза лидерът на ДСБ Атанас Атанасов. По думите му, България се е превърнала в държава на изтеклите мандати, визирайки редица контролни и регулаторни органи. Атанасов акцентира върху подробната програма на коалицията за земеделието, според която повече средства трябва да стигат до повече земеделци, а не само до зърнопроизводителите. „Трябва убедително да победим, за да можем да поискаме властта“, каза Атанасов.


КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!


Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+