Полицията задържа четирима пияни или дрогирани шофьори в областта

Всички лица са задържани за срок от 24 часа

Полицията задържа четирима пияни или дрогирани шофьори в областта

На 17 март, около 22:05 часа, в с. Спасово е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген“, управляван от 25-годишен мъж. При последвалата проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 2,05 промила.  По случая е образувано досъдебно производство.



На 18 март, около 07:35 часа, по ул. „Отец Паисий“ в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „БМВ“, управляван от 46-годишен мъж. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,55 промила.  По случая е образувано досъдебно производство.

На 19 март, около 01:05 часа, в град Каварна е спрян за проверка микробус „Ситроен“, управляван от 28-годишен мъж. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,30 промила. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 20 март, около 01:25 часа, в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Алфа“, управляван от 27-годишна жена. При последвалата проверка за употреба на наркотични вещества, тестът отчита положителен резултат за амфетамин и метаамфетамин. По случая е образувано бързо полицейско производство.