Деница Сачева: Много е важно на тези избори да победят хората

Искаме да сме първа политическа сила, но това не е самоцел за нас, каза водачът на листата на коалицията ГЕРБ-СДС за Добричка област Деница Сачева по време на представяне на кандидатите за 49 Народно събрание.

Деница Сачева: Много е важно на тези избори да победят хората

И допълни, че ако това стане факт ще предложат правителство и ще сложат край на политическата криза, която е причина и за останалите кризи в страната.В рамките на следващите 4 години  ГЕРБ-СДС ще работят за подобряване на пътната инфраструктура в област Добрич, включително изграждане на две ушерения по пътя Добрич-Варна и ремонт на пътя Добрич-Албена. Акцент в програмата на коалицията е и сектор „Земеделие“.  Подпомагане на къси вериги за доставка и местни пазари и стимулиране на директните продажби и онлайн търговията на мляко и млечни продукти, месо, плодове и зеленчуци, както и пчелни продукти.

Деница Сачева припомни и какво какво успяха да свършат по време на макар и краткия живот на 48-ото Народно събрание. „По наше предложение бяха променени правилата в  Националната карта на висшето образование. Това даде възможност за разкриване на Медицински колеж в града за обучение на медицински сестри и акушерки.“, подчерта Сачева.

Листата на ГЕРБ-СДС  за 8 МИР:

1. Деница Сачева – досегашен народен представител, бивш министър на труда и социалната политика и заместник-министър на образованието и науката.

2. Красимир Николов – софтуерен специалист и учител по информатика

3. Живко Желязков – преподавател по география

4. Петър Бончев – финансов контрольор и специалист по външен одит

5. Дочка Димитрова – начален учител

6. Венета Димитрова – юрист

7. Гергана Добрева – учител-хореограф, ръководител на фолклорен състав, областен координатор на женската организация на ГЕРБ Добрич

8. Христо Христов – икономист

9. Радослав Йорданов – икономист и земеделски производител

10. Димитър Николов – специалист по икономика на строителството

 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!