Двама пострадаха при катастрофа по пътя Добрич-Козлодуйци

И двамата пострадали са без опасност за живота. Шофьорът на автомобила, причинил катастрофата е употребил метаамфетамин и е задържан.

Двама пострадаха при катастрофа по пътя Добрич-Козлодуйци

На 7 март, около 20:07 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по пътя град Добрич посока с. Козлодуйци. На място е установено, че лек автомобил „Опел“, управляван от 24-годишен мъж, поради заслепяване от насрещно спрял лек автомобил марка „Мерцедес“, напуска пътното платно и удря 57-годишен мъж, водач на спрелия  автомобил. Същият е бил извън колата,  до предната  лява врата. Вследствие на инцидента 57-годишният мъж е настанен в МБАЛ Добрич с фрактура на долен крайник и ребра, без опасност за живота.


В лекия автомобил „Опел“ са пътували трима пътници, като единият от тях, мъж на 25 години е настанен в МБАЛ Добрич с натъртвания по тялото, без опасност за живота. При извършената проверка на 24-годиния водач за употреба на наркотични и упойващи вещества, тестът  отчита положителен резултат за употреба на метаамфетамин. Задържан за срок от 24 часа. По случая се работи в условията на досъдебно производство по описа на Второ РУ МВР Добрич.