БСП Добрич ще се бори за второто място в областта на предсрочните парламентарни избори

Областната структура на БСП Добрич регистрира листата си в РИК за предстоящите избори за НС

БСП Добрич ще се бори за второто място в областта на предсрочните парламентарни избори

„Целта на БСП на предстоящите извънредни избори за Народно събрание е да увеличи резултата си в 8 МИР Добрич“, заяви водачът в листата Мая Димитрова. Като основна задача на партията тя изведе социалната политика, която е насочена към работещите хора, към младите семейства и децата. По отношение на област Добрич ще се работи в няколко посоки – откриването на Филиал на МУ Варна, осигуряване на средства за подобряването на водопроводната мрежа, особено в малките населени места. „Има още много върху какво да се работи по отношение на нашия регион, но нека първо да минат изборите и да се формира правителство, защото наистина България има нужда от редовно правителство, нямаме дори приет бюджет за 2023 година“, посочи Мая Димитрова.



Тя изрази надеждите си повече хора да излязат да гласуват на предстоящите избори, защото това ще осигури и по-големи шансове за формиране на правителство. „Хората наистина трябва да погледнат онова, което е свършено и да повярват на политическите партии, които не само обещават, но и изпълняват онова, което са обещали“, категорична е Мая Димтрова.

Тя се ангажира, че по време на предизборната кампания от БСП Добрич ще стигнат до всички хора и ще покажат какво е направено до момента.

Листата е от десет човека, предимно млади хора, специалисти в областта си. Ето и всички имена в нея: 

1.Мая Димитрова

2.Боян Саркизов

3.Маринела Балчева - гражданска квота

4.Мария Кирякова

5.Деян Николов

6.Галин Господинов

7.Иван Костов - гражданска квота

8.Галин Иванов

9.Божидар Димитров

10.Стоян Люцканов – председател на Областната структура на БСП