Стенд-ъп комедията „Министър на Щастието“ ще усмихне добричката публика

Събитието ще се състои на 27 януари в дискотека „Звезда“ с начален час 20.00

Стенд-ъп комедията „Министър на Щастието“ ще усмихне добричката публика

Може ли най-смешната жена в България да е от Варна и да не дойде до Добрич?! Разбира се, че не, затова тя идва на 27 януари в дискотека „Звезда“! 



Оля Малинова, която никога няма да се откаже от варненския си диалект, е едно от най-чаканите лица на сцената на Зала 1 на НДК и главен виновник за най-големия стенд-ъп в България - One Night Stand, който всяка година се гледа от близо 4000 зрители. С дръзките си интерпретации на ежедневни теми и богатото си въображение тя е позната като майстор на абсурда и кралица на безобразието с микрофон в ръка.

И най-после дойде време да оглави „Министерството на Щастието“ с един моноспектакъл, който ще ви остави силно усмихнати и с никакви комплекси.

„Министър на Щастието“ е стенд-ъп комедиен блокбъстър, който събира в себе си най-добрите и най-силните текстове и теми на Оля през годините. В него ще можете да чуете истории, които са разказвани само веднъж или са гледани само на сцената на Зала 1 на НДК. Или ще чуете каквото искате да чуете.

Дали ще се разходите до Шипка в търсене на смисъла на човешкия живот, дали ще се надпреварвате с тонрежисьорите в главата си или просто ще научите какво е искал да каже авторът с Антигона- Оля е тук, за да ви даде един нов прочит на всяка една книга, която сте чели досега. 

Въоръжена с Ницше, Фройд и минала от Бразилия през Роженския събор, тя няма да ви спести и секунда смях, истерия и истински дълбоки размисли върху това кои сме ние и какво ни прави това, което сме. 

Побързайте да вземете билети от касите на EasyPay или онлайн 

Събитието е с експлицитно съдържание, на места с вулгарен език и не е подходящо за лица под 18 години.

Не е подходящо за хора, които имат навика да се засягат.