Калиакра започна подготовка с двама нови

Тимът на Калиакра се събра днес следобед на градския стадион в Каварна за първа тренировка през новата година, съобщиха от пресслужбата на клуба. Отборът от Каварна започна зимната си подготовка с нов помощник треньор и две нови попълнения.

Калиакра започна подготовка с двама нови
Към щаба на Радостин Трифонов се присъединява Красен Петков, който досега работеше в школата на Калиакра. Договор с клуба ще подпише и юношата на каварненци Дарин Андонов. Първият привлечен футболист тази зима е бранителят от Гоце Делчев Ангел Маджиров. Очаква се тези дни към тима да се присъедини и нов вратар.

След края на есенния дял от шампионата отбора напуснаха стражът Христо Бахтарлиев, преотстъпеният от Лудогорец Якуб Хронец, Юлиян Петков, Ивайло Зафиров, Антон Петров и Ивайло Раденцов.

Общо 18 играчи се включиха в първото занимание на каварненци, което бе водено от наставника на тима Радостин Трифонов. Трайно контузеният Георги Филипов също присъстваше на тренировката, но не взе участие в нея.

Футболистите на Радостин Трифонов ще се готвят изцяло в домашни условия, а в началото на февруари ще се включат в ежегодния турнир Албена Къп. Преди това отборът ще изиграе четири контроли. За 21-и януари е предвиден мач с втородивизионния румънски Мангалия, а на 24-и каварненци ще премерят сили с Черноморец (Балчик). Два дни по-късно Калиакра играе с Черноморец (Поморие), а на 28-и януари ще гостува на Добруджа.