Dobrich Telecom Provider с безплатна телевизия за Световното по футбол

Евелин Кичев – управител на “Добруджа кабел” ЕООД, по повод новите предложения за клиентите - настоящи и бивши на телекома

Dobrich Telecom Provider с безплатна телевизия за Световното по футбол

Г-н Кичев, Dobrich Telecom Provider /DTP/ изненадва своите клиенти с интересни предложения по повод национални и международни събития. Ще спазите ли традицията и по повод предстоящото Световно първенство по футбол в Катар?



За всички наши клиенти има безплатна телевизия DTP ЧудоТВ за периода на Световното. За нови потребители предлагаме над 40% отстъпка от цените на услугите ни.

Обръщаме се към нашите абонати с призива „Вземи телевизията навсякъде с теб – у дома, в офиса, на вилата, в колата, в парка, в рейса, на екскурзия, в чужбина, на село, във фитнеса“

В периода на Мондиала – от 20.11.22 до 20.12.22 г., всички клиенти - настоящи и ползвали наши услуги през последните 20 години получават безплатно нашата интерактивна услуга DTP Чудо ТВ . В пакета са включени за всички и пълен достъп до спортните пакети Диема Екстра и Макс Спорт. 

С DTP ЧудоТВ можеш да върнеш всеки гол със секунди назад, а можеш и да гледаш следобедния мач по-късно, ако си бил на работа - всички канали се записват и могат да се връщат до 7 дни назад.  Много удобна е и възможността да паузираш (напр. при неотложен телефонен разговор) и да продължиш гледането, когато се освободиш. Можеш също да гледаш предаване или сериал на запис и да превърташ рекламните блокове за секунда. Предлагаме и богати архиви от предавания, сериали и филми, които могат да бъдат гледани по всяко време и с допълнителна информация директно на екрана. DTP ЧудоТВ е технология за гледане на телевизия и филми в Ultra HD качество на всички устройства - телевизор, мобилен телефон, таблет и компютър. Знам, че сега изглежда много ново, но който е ползвал DTP ЧудоТВ веднага разбира ползата за клиента.

DTP ЧудоТВ може да се ползва от клиентите ни с техния уникален личен абонатен номер в DTP. За настоящите и бивши наши клиенти, които не го пазят, моля, позвънете на нашите телефони или посетете офиса на DTP и ще го получите отново. Ще получите и пълна информация и съдействие от нашите служители.

За нови клиенти  на DTP има специална промоция – над 40% отстъпка на цената. Всеки включил се сега получава много по-ниска цена за целия период на договора и следните услуги:

-оптичен интернет до дома с реална скорост 200 Mbps

-над 230 разнообразни цифрови тв програми по оптична мрежа

-интерактивна телевизия DTP Чудо ТВ на до 4 устройства

-пакетите Диема екстра, Макс спорт, 7/8 ТВ, ТВ 1000 

-пакета програми DTP 4K UHD

-над 40 радиопрограми

-20 камери на живо от възлови места в град Добрич

За нови клиенти промоционалната цена за месец е 29.90 лева, а не обичайната от 56,65 лв.

На какъв етап е изграждането на оптичната мрежа на Dobrich Telecom Provider /DTP/ в Добрич?

100% територията на град Добрич е изградена с най-модерната гигабитова пасивна оптична мрежа, която твърдя е на световно ниво. Съответно, клиентите ни са прехвърлени над 90% изцяло на новата технология, но пандемията и невъзможността да посещаваме безопасно домовете на хората ни позабави и има още малко работа за довършване. Въпреки това след над пет години работа и многомилионната инвестиция на компанията предлагаме най-качествената и непрекъсваема телекомуникационна услуга до всеки дом и офис в град Добрич, която включва цифрова телевизия, гигабитов интернет и видеонаблюдение по най-високите световни стандарти. Имаме намерение да предложим услугите ни и в селата около Добрич и продължаваме да реализираме инвестиционната си програма по план.

Dobrich Telecom Provider /DTP/ изгражда видеонаблюдението в  град Добрич. На какъв етап е то? Неотдавна кметът Йордан Йорданов съобщи, че през втората половина на 2022 година, към съществуващите до тогава 47 камери, са интегрирани нови 23 броя камери.

Доброто ни партньорство с кмета Йорданов и Община Добрич дава реални резултати и гарантира все по-сигурна и безопасна среда за хората в нашия град. Стартирахме през 2015 г. с 4 камери, днес вече са 72. Последните 23 камери работят от октомври месец и също са с висока резолюция. Вече има активни и четири камери за разпознаване на номера на автомобилите в реално време. Това е изключително полезно при разкриване на престъпления и следене на трафика. Следващия етап е за още десетина камери от този тип. Така ще се обхванат всички входно-изходни кръстовища в град Добрич. Целта на проекта на общината е да има видеонаблюдение в целия град по най-високите световни стандарти. Разбира се всичко това е възможно, защото вече имаме работеща най-висок клас оптична мрежа навсякъде в града.